Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Jerv
KIL får nok et besøk fra sydligere breddegrader når Grimstadlaget Jerv inntar Gjemselund.


Våre to siste sørlandsmotstandere har vært nye bekjentskaper, det samme kan ikke sies om Jerv. KIL har faktisk møtt laget tidligere, men da må vi tilbake til 84 og tredje runde i cupen. Jerv vant 1-0. Revansjelysten sitter derfor kanskje ikke så veldig hardt i årets KIL-lag.

Jerv har de siste årene rykka opp og ned mellom 2 og 3.div, og nok igjen er de nyopprykka for sesongen etter fin innsats i 2013. De var suverene i Avdeling 6 og havna til slutt på 60 poeng, 11 poeng foran nr to Staal Jørpeland.

I årets første runde ble det tap 2-0 borte mot Ørn-Horten. Om de holder seg i 2.div i år gjenstår å se, men de har allerede bitt bra fra seg på hjemmebane. I forrige runde ble Asker slått 3-0 på Levermyr Stadion, alle målene ble scora av tidligere Startspiller Wilhem Pepa. Denne mannen bør-KIL forsvaret passe litt ekstra på, han kan bli farlig. Jerv har også andre spillere i stallen som er verdt å nevne, bl.a. backen Alain Delegado og spissen Tobias Olsvik. Jerv slo nylig ut avdelingskollega Fløy av cupen i en 3-0 seier, Olsvik sto bak Jerv's to første mål.

Jerv har ny trener av året, ikke ukjente Steinar Pedersen har tatt over ansvaret i Grimstad. Er ikke meldt om skader hos Jerv så de kommer med frisk tropp til Vinger.

Til tross for Glasskula's optimisme så ble det tap på KIL forrige runde. En første omgang langt under pari og en scoringslysten Mads Bøglid ødela kampen for vår del. Tap til tross så kan vi hente fram noe positivt i at man kjemper seg tilbake etter å ligget under 4-1. Tre mål i andre omgang er vel og bra men det hjalp lite på poenga.

Med 8-6 i målforskjell etter to kamper så ser alle at KIL både scorer og slipper inn mye. Glasskula gjentar seg selv med å si at her må det tettes igjen bedre i bakre rekker. Mange mål er jo underholdene men når de kommer feil vei må noe gjøres.

Kula tror at KIL stiller samme lag nok en gang og at Jerv sendes hjem med null poeng. KIL vinner 3-1. Ajeti putter to og Nystuen header inn det tredje.Del på facebook
Kommentarer


Ganske bra tippa det! Heia KIL!
Av Paul R på 03.05.2014 - 18:11:50

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud