Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger n - n
13.07.2020, 18:00
Glasskula: Fløy - Kongsvinger
KIL fikk en flott start på sesongen med 5-2 mot Vindbjart. Nå venter en ny motstander fra sør. KIL tar turen til Flekkerøy på jakt etter nye poeng.


Vindbjart var et nytt bekjentskap og det samme er Fløy, vi har aldri møt dem i en offisiell kamp. Fløy er en traver i 2.div, de har holdt seg i divisjonen siden sesongen 2005 der lagets beste plassering er en andreplass bak Vard i 2012. I fjor holdte det på å gå galt, de skulle egentlig ta turen ned i 3.div men da Tromsø sitt A-lag rykket ned til 1.div, kunne ikke TIL 2 spille i Oddsenligaen, og beste nedrykkslag, som var Fløy, fikk beholde plassen.

Det har vært noen utskiftinger i troppen til Fløy før 2014 sesongen, Kenneth Sørensen, Fadi Aziz, Yngve Martinsen, Kolbeinn Karason, KIL-kjenning Conny Månsson og Dardan Dreshaj har alle fått seg nye klubber. Inn har Fløy hentet Mads Bøgild, Henrik Reite Hansen, Magnus Ask Mikkelsen, Håkon Buckner og Håvard Øyna. Lagets sesongoppkjøring har vært på det ujevne men de fikk en fin generalprøve med 4-2 mot Ålgård, og etter en flott generalprøve så fulgte de jaggu opp med å slå en av opprykkskandidatene i serieåpninga. Fløy slo Asker 0-1 på Føyka Stadion, målscorer var Lars Christian Thorsen. Magnus Ask Mikkelsen, Håvard Øyna og Jonas Werner sto over sesongåpninga grunnet skader, det er usikkert om disse blir klare til søndag. Fløy trenes av Joey Hardarson og Knut Ove Kristiansen. De spiller sine hjemmekamper på Flekkerøy Kunstgress.

KIL fikk som vi alle vet full pott på mandag. Kampens profil var uten tvil tre-måls mannen Bajram Ajeti, glasskula ser veldig gjerne at Bajram leverer like bra på bortebane.

Vi kan vel trygt konkludere med at årets KIL-utgave er et mer spillende lag, man satser mer på ballbesittelse og bakrom en tidligere. Men noe rufs er det likevel å sette finger'n på. Vi slapp inn to enkle mål grunnet sløvt forsvarspill, det må strammes litt opp i bakre rekker. Vi blir straffa for sånt også i 2.div.

Glasskula tror at KIL stiller med samme lag som mot Vindbjart, og det så heldigvis ikke ut til at noen brukte for mye krefter i torsdagens cup-kamp mot Grue. Det blir nok en tøff kamp på Sørlandet, men glasskula er optimist og tipper 1-2 seier til KIL med Ajeti og Mykle som målscorere.

Og en ting til, om noen har tenkt seg nedover så kan dere jo spørre KIL-supporter Simon Kolstad Claussen om veien. Han kan den!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud