Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger - Vindbjart
Ventetia er over, sesongen 2014 sparkes i gang på mandag med besøk fra Vest-Agder.


Vindbjart! Hvem er så Vindbjart? Laget fra Vennesla blir et nytt bekjentskap for de fleste da KIL aldri har møtt laget, verken i serie eller cup. Vindbjart holdt i mange år til på nivå fire, men vant sin avd i 2007 og sikra opprykket i kvallikk mot Tollnes. Fra 2008 har laget spilt på nivå tre og etablert seg som et stødig 2.div lag. De ble nummer tre i sin avdeling i 2011 og i fjor avslutta de som nummer to, 14 poeng bak opprykkslaget Nest-Sotra. Laget tapte sin generalprøve mot Notodden 2-1 men har noen fine treningsresultater å vise til. 1-1 mot Start og 4-2 seier borte mot Bryne er sterkt. VKF satser ung og signerte nylig trioen Alexander Jones, Thomas Zernichow og Mads Peder Eskesen, alle født 95. De har også fått Starts G18-landslagsspiller Joachim Eriksen på lån. Vi må også nevne 86 modell Øyvind Gausdal, han ble toppscorer i fjor med hele 26 mål. Han må passes godt på. Laget trenes av Steinar Skeie og spiller sine hjemmekamper på Moseidmoen Idrettsplass.

KIL åpna året i et 5-5 målkalass mot Brumunddal, kvalitetsmessig så har kanskje ikke treningskampene bydd på all verden men spesielt førsteomgang mot Sundet viste at ting har falt bedre på plass. 1-1 mot Lindau's Halmia var ingen god generalprøve men det er på mandag det gjelder. Da må spillet sitte.

KIL har en ung stall i år med snittalder på 21,8 år. Det er mange nye ansikter på årets KIL-lag, men gledelig er det at vi har med oss såpass mange fra i fjor. Både Dadjo og Ellingsen har ferske kontrakter, Myklebust er med videre og jaggu er ikke Nystuen her også. Ny på laget er også trener André Bergdølmo. Han har med seg tidligere KIL-spiller Paul Olausson som assistent. Hvilke 11 som stiller på matta mandag vites ikke, men den eneste som er uaktuell er Tom Skogsrud som sliter med høyre hofte/lyske.

Glasskula trur at Vindbjart kommer til å by på bra motstand, men dette er vår hjemmebane og her skal vi bestemme. Vi åpner sesongen med en 2-0 seier. Solum og Ajeti putter for KIL.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud