Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Innmelding i KILSK 2014
Hjelp supporterklubben med å spare en slant ved å betale innmelding for 2014 rett inn på vår konto. Les mer her.

Som de siste år kommer det også i år et lite ønske fra styret:

Det vil som vanlig bli sendt ut fakturaer til tidligere medlemmer på nyåret. Men for å spare litt penger på papir, porto og annet pjatt, så håper vi at flest mulig vil følge vår oppfordring om å betale direkte til vår konto. De 2 siste årene har vi endt opp på ca 500 medlemmer, så det er faktisk en del kroner å spare når det tross alt er snakk om ca 10 kr i kostnader bare for å få sendt en faktura. Derfor er det utrolig fint om folk setter pengene for innmelding i 2014 rett inn på vår konto

Og bare så det er nevnt, som medlem i Supporterklubben vil du også i år få rabatt på alle bussturer vi arrangerer, vårt eget supporterutstyr og sesongkort til supporterfeltet på hovedtribunen for 1.000 kr (Felt-J). Mer info om dette her:

http://www.kil.no/latest-news/article/1rz14cniu4tqz11g02wdsfj868/title/sesongkort-for-under-tusenlappen

Prisen for innmelding for 2014 er 200 kr for voksen (16 år eller eldre).

Prisen for barn (15 år og yngre) er 100 kr.

Familiemedlemskap: En hel familie kan melde seg inn for 400 kr, uansett hvor mange personer det er i familien. Betingelsen er at alle personer i familien er registrert på samme postadresse. For at vi skal kunne holde orden i vårt medlemsregister er de som ønsker familiemedlemskap nødt til å melde fra om dette ved å sende oss en e-post til adressen:

supporter@kilsk.com

Oppgi her navn og alder på alle personer som skal inngå i familiemedlemskapet, samt gateadresse, postnummer og poststed alle skal registreres på.

Betal til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 KONGSVINGER

Kontonummer: 1840.09.06722

Tidligere medlemmer merker innbetalingen med sitt medlemsnummer.

NB! Nye medlemmer bør i tillegg til å betale inn kontingenten sende oss en mail slik at vi får registrert navn og adresse, følg instruksjonen på denne siden:

http://www.kilsk.com/popup/viskontakt.php

Hvis du som nytt medlem betaler inn direkte på vår konto, gi beskjed om dette i mailen du sender oss, om merk gjerne selve innbetalingen med "NYTT MEDLEM" som betalingsinformasjon i nettbanken!

Håper alle gamle og mange nye blir med oss videre i 2014 samt at flest mulig hjelper til og betaler direkte til vår konto, så sparer vi både tid og penger i administrasjon.

Bare å betale, kontoen vår er døgnåpen!

Når det gjelder selve medlemskortene regner vi med at det blir samme opplegg som tidligere år. De vil bli trykket rett før seriestart. Etter dette vil kortene bli utdelt i supportersjappa vår nede på Gjemselund på årets 2 første hjemmekampene. Deretter blir kort som ikke er hentet etter dette sendt ut i posten.

NB! Har du flyttet i løpet av det siste året? send oss din nye adresse hit:

supporter@kilsk.com

GODT NYTT KIL-ÅR!!!
Del på facebook
Kommentarer


det er så stille på supporterfronten at man skulle tro at hele greia er lagt ned. hvor er engasjementet, folkens?
Av superfinale på 02.02.2014 - 13:27:25

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud