Neste kamp
KIL - Mjøndalen
29.02.2020, 13:00 Treningskamp
Forrige kamp
Kongsvinger - Moss 5-1
24.02.2020, 18:00 Treningskamp
Neste busstur
Lillestrøm, Åråsen
26.04.2020
Bodø/Glimt - KIL
Bortekamp i retning Nordpolen

Glimt supporterne, den gule horde, har virkelig sparket fra seg på sin hjemmeside før kampen mot KIL:

http://www.dengulehorde.no/wips/357419747/module/articles/smId/1802928750/smTemplate/Detaljvisning%20nyhet/

Denne artikkelen er nok et bevis på at langt der oppe i nord, langt utenfor sivilisasjonen, har vinterdepresjonene satt inn. Faktisk er Bodø så langt unna sivilisasjonen at det for KILs del hadde trolig vært mer lønnsomt og tidbesparende med tanke på avstand å spille mot et lag i London. Det hadde sågar vært mye festligere for KIL supporterne utenom kamptid også. Byer er definitivt morsommere å besøke enn ei forblåst bygd på ei halvøy ut mot havet. Men nok sparking nordover. Det hadde vært fristende å si noe om subsidier også men man skal ikke sparke de som har grunn til å føle seg svake.

Bodø/glimt henger med i toppen og kjemper om opprykk. Men spørsmålet er vel om de er stabile nok? Oppe i Bodø feier de over alt og alle (På fotballbanen altså), mens det svinger mer på bortebane. Faktisk ble Skeid for sterke for Glimt nå i helga som var. Vi får bare håper Glimt går opp på bekostning av Hamkam. Da blir vi samtidig kvitt en ueksotisk bortetur neste sesong.

KIL Toppfotball har kastet seg på miljøbølgen og sender minimalt med folk nordover til Bodø. Men det er jo som vi vet ikke bare miljøhensyn man tar med antallet som sendes nordover. KIL har ikke folk rett og slett.
Nå har Steinar Strømnes blitt hentet på lån fra Vålerenga men det er likevel pr i dag veldig manko på spillere.
Smolinski er ute på ubestemt tid, Pelu har karantene og Ryen er hjerteoperert. Legger man til de som allerede er langtidsskadet har KIL nå 6 mann utilgjenlige.

Hvilke 11 er det da som starter?
Månsson vokter målet.
I forsvar tror vi disse spiller: Kamark, Guiomar, Odden, Strømnes

Midtbanetrio blir da Torp, Lindau, Stormoen. Sterk lagdel fortsatt der altså.

Front trio blir Sylling Olsen, Samuelsson og Nilsen. Slett ikke verst den lagdelen heller.

Fremming, Holtet og van Wijk får boltre seg på en benk med god plass.

Glimt er friske på hjemmebane. Med halve forsvarsfirern borte kan det bli tøffe tak. Glasskula tror KIL skal få litt å jobbe med, men at man slett ikke gir opp med det første. Et heroisk KIL lag kommer til å holde stand en god stund og levere noen vasse kontringer. Men nullen bakover kommer til å sprekke etterhvert. Dessverre vinner Glimt dette oppgjøret 2-0. Men KIL går ned med flagget til topps.


Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud