Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Bodø/Glimt-Kongsvinger
KIL reiser i helgen til Bodø for å kjempe om livsviktige poeng. I verste fall kan et tap bety at nedrykk er et faktum.

Jeg kjenner det knyter seg i magen når jeg nå skriver helgens Glasskule. KIL har hatt en forferdelig dårlig sesong, spesielt i høst. Vi ligger a poeng med Kisa på siste nedrykksplass, men med langt dårligere målforskjell. Taper KIL mot allerede opprykksklare Glimt og Kisa vinner er vi klare for 2.div neste år.

Alt annet som skjer, og bør skje betyr at det fortsatt er håp om videre Adeccoliga-spill. Selvsagt handler ikke dette om klubbens eksistens. Men faktum er at å rykke opp fra 2.divisjon ikke er lett. Mange lag satser, og det er gambling å spille i avdeling sammen med rekruteringslagene til Tippeligaen. Men KIL har rykket opp før. Den gang skjedde det i siste seriekamp.

Det er bare å ta av seg hatten for Glimt. Laget var nesten konkurs for noen år siden og har siden den tid tatt de riktige grepene. I år har laget fra nord vært i en klasse for seg selv og opprykket har i teorien vært klar siden fellesferien.

Vi tror på en tøff kamp der bodøværingene vil møte opp for å hylle sine helter i årets siste hjemmekamp. Spillerne vil gi alt. Tror vi.

Men på motsatt banehalvdel står det en rødkledd gjeng som også vil gjøre alt for å få med seg viktige poeng. Men de vet det blir vanskelig. Samtidig som de også er klar over at KIL har tatt poeng fra Fredrikstad og Sandefjord på bortebane i år. Så alt er mulig, så lenge man tror på det selv.

Glasskula ser for seg en tøff kamp, der KIL taper 2-0.

Del på facebook
Kommentarer


Gjerde og hammarstrøm nevnes som nye trenere. legger til brynjar fredheim. velg fra øverste hylle, folkens. hvem vil dere ha?
Av trym på 28.10.2013 - 17:33:18

udugelighet satt i system. Alt fra sportslig utvalg til gjennomtrekk av ulike ledere til elendig urutinert trener til spillere som ikke blør for drakta. takk for i år. Kanskje for alltid. Tror klubben kan falle ytterligere nedover. Fare signalene er kraftig tilstede.
Av høna på 27.10.2013 - 23:16:38

Trasig at gutta ikke en gang prøver!! Hvordan er det mulig å tape 8-0
Av Anders på 27.10.2013 - 22:15:33

Trasig at gutta ikke en gang prøver!! Hvordan er det mulig å tape 8-0
Av Anders på 27.10.2013 - 21:58:50

Ja, dette blir spennende. Kil har 2 poeng på de siste 7 kampene. De kan vel takke ull/kisa for 1 poeng på 3 kamper. Ellers ville det ha vært game over allerede. \"Alle\" snakket om 2 enkle seire mot Vard og Elverum, men dengang ei. Kil må berge plassen, ellers er det kroken på døra. 2 divisjon holder mye høyere kvalitet nå enn for 10 år siden.
Av Promta på 25.10.2013 - 21:43:08

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud