Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: KIL-Vard
Det er nesten vinn eller forsvinn for KIL når Vard kommer på besøk søndag. For Vard sin del er kampen det siste halmstrået for å overleve i Adeccoligaen.

KIL gikk ikke overraskende på tap mot Strømmen sist helg. Selv om kampen kunne blitt annerledes hadde KIL scoret på straffen de fikk i åpningsminuttene.

Heldigvis for KIL sin del banket HamKam Ull/Kisa. Dermed er det bare ett poeng opp til Kisa på trygg plass. KIL har fire kamper på rad med tap. Vard har to tap på rad. Det er på tide at KIL nå viser muskler og slår kraftig fra seg på hjemmebane. Det vil være en fin markering på det som er 20-års jubileet fra Juventus-KIL.

Vard har ikke spilt seriekamp på to uker. Da tapte de mot Kisa. Spissen Anthony Avalos pådro seg gult kort i den kampen og må stå over mot KIL. Ingen av KIL-spillerne pådro seg kort i kampen mot Strømmen. Dermed har vi ingen som må sone på grunn av kortsamling.

Vi er spent på hvilket lag Stian Aasen mønstrer mot Vard, men det er åpenbart at man må vurdere justeringer på midtbanen fra de siste kampene.

Glasskula tror på en morsom fotballkamp der KIL vinner 3-1.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud