Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Follo-Kongsvinger
Da ble det bortekamp likevel på søndag. Lenge var det uklart om Follo ville slå seg konkurs denne uka. Men laget ble reddet i siste sekund. Søndag skal Aasen og hans menn forsøke å få Follo ned på jorda.

Det ble tap hjemme mot Hødd sist søndag, og Ull/Kisa sikret overtidspoeng mot Bryne. Dermed rykket KIL et hakk nærmere nedrykksstreken.

Ordet «Nedrykksstreken» er et ord flere enn supporterne bør tygge litt på. Spillere med lang erfaring i KIL og med timer med Tippeligaerfaring i sekken bør kjenne sin besøkelsestid og stå frem som ledere og redningsmenn i en tid der vi står med ryggen mot veggen. Nå er det på tide å blø for drakta og klubben.

Det er nå virkelig store gutter bretter opp ermene og blør for drakta. Det er marginer som avgjør. Det har vi sett i flere kamper, også mot Hødd. Da er det kanskje den lille ekstrainnsatsen, den mer presise pasningen, avslutningen eller det ekstra løpet som vipper marginene til vår fordel.

Det er ingen lett kamp KIL skal ut i helgen, selv om Follo står med halv annet bein i 2.divisjon. Vi husker alle oppgjøret på Gjemselund; 1. omgang var faktisk jevnspilt, og en tidlig scoring etter pause og et rødt kort snudde kampen opp ned.

Glasskula er usikker på hvordan Aasen søndag løser floken i midtforsvaret. Blir det 2x Eidskogen eller Dosso og Ryen. Tiden vil vise.

Hos vår motstander er Håvard Andreassen, Martin Reier og Jorge Cordeiro ute med skade, meldes det fra klubben.

Vi tror på en kamp der begge lag er merket av stundens alvor. Fordelen for Follo er at de kan spille med noe lavere skuldre og at de er vant med å spille på en hjemmebane som er mer humpete enn hva Gjemselund var på vårparten tidlig på 80-tallet.

Glasskula tipper kampen ender 1-1.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud