Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Stabæk-Kongsvinger
Nok en tøff bortekamp står for dør. Søndag møter KIL opprykkskandidat Stabæk på Nadderud. Så langt i sesongen han KIL tatt bortepoeng mot antatte opprykkskandidater.

KIL gikk på nok et surt overtids-poeng-tap mot Bryne sist søndag. Det er alltid surt å tape poeng helt på slutten, selv om straffen var soleklar. Men ser vi kampen under ett var poengdeling et greit bilde av kampen. KIL var ikke i nærheten av å prestere slik laget gjorde i den foregående hjemmekampen mot Kristiansund.

Søndagens motstander, Stabæk, er en lei nøtt å knekke. Belsviks menn har virkelig fått flyt i spillet etter en litt luggete start på sesongen. Laget fra Bærum ligger på direkte opprykksplass med fire poengs margin ned til Ranheim på første kvalikplass.

Bæringene var i aksjon onsdag og møtte dumpekandidat Follo på Nadderud. Stabæk vant, ikke imponerende, 2-1. Da legger vi også til at Follo bommet på straffe da det sto igjen 2 minutter på tavla.

Det er ikke bare elgjakta og tomme tribuner på Gjemselund som kjennetegner høsten. Også karantene er mange i siste del av sesongen. Stabæks Jørgen Hammer pådro seg rødt kort onsdag og må stå over mot KIL. Ville Jalasto og Herman Stengel fikk også vært sitt høst-gule kort og premieres med karantene til helgen. Dermed er tre viktige spillere ute når Aasens menn kommer for å kjempe om superviktige poeng.

Til tross for tre suspensjoner er Stabæk, på papiret, store favoritter mot KIL. Men vi må ikke glemme at KIL har tatt bortepoeng mot Fredrikstad og Sandefjord som også var spådd en tilværelse blant de øverste på tabellen.

KIL får Dadjo tilbake til søndagens kamp. Det blir viktig. Han var virkelig savnet mot Bryne, og vi tror han tar plassen til Tuelo Johannessen.

Glasskula tror på en jevn kamp, der KIL går på banen med lave skuldre; her er det ingen som har kalkulert med poeng. Vi er optimister og tror KIL klarer å dra med seg poeng. Kampen ender 1-1. KILs mål scores av Nystuen på corner.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud