Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Notodden - KIL
En helg for de med senka Ascona og med blues på anlegget for full guffe!

KIL skal i helga gjøre et ganske så eksotisk besøk mellom bakkar og berg inne ved fjellheimen. For andre gang i år.

Cupkampen mellom Notodden og KIL vil vi helst glemme. Nå er det seriekamp og 3 poeng som gjelder.

Nykommer Notodden holder hodet over vannet så langt i sin første sesong på nest øverste nivå. Før helgens serierunde ligger de på en 11. plass 3 poeng foran Raufoss som ligger under streken. Notodden har en forferdelig bortestatistikk med 1 seier, 1 uavgjort og hele 7 tap. Hjemmestatistikken er langt lysere med 6 seier, en uavgjort og to tap.

KIL har posisjonert seg på en fin 6. plass. Men det er jevnt, kun 3 poeng opp til 4. plass og 4 poeng ned til helgas motstander.

Dette blir en lei nøtt for KIL. I en syltynn spillerstall mangler nå muligens også Johan Nilsson Guiomar i helgas kamp. De andre langtidskadene er KILs supportere kjent med.

Det positive er at Kris Smolinski er tilbake etter sin suspensjon. Glasskula tror at Berntsen plukker ut disse 11:
Månsson - Kamark, Odden, Ryen, Smolinski - Torp, Lindau, Stormoen - Pelu, Samuelsson, Sylling Olsen.

Fortsatt en sterk 11er altså. Og de få som får god plass på benken er sterke navn: Det er nesten fælt å vrake en imponerende Fredrik Nilsen men det blir sånn denne gangen. Akershus blir også representert på benken med reservekeeper van Wijk. Fremming og Holtet utgjør det lokale alibiet på benken. Ikke folksomt men kvalitet på benken.

Kampen kan bli litt av en batalje. Et sterkt hjemmelag mot et kontringsterkt bortelag. Årets KIL lag har vist at de i tillegg til å kunne servere champagnefotball også fint takler en real krig av en knokkelkamp. Dette blir jevnt. Hjemmelaget kommer til å presse hardt men et standhaftig KIL forsvar holder unna. Dette fører til rom i de bakre ledd hos Notodden. Og det å spille kontringsfotballen med Pelu framme på banen er svært takknemlig. Vi tror KIL holder unna og at Pelu skaper ugang nok til at KIL vinner 1-0. Peter Samuelsson er mannen som kommer til å revansjere de brente sjansene mot Skeid.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud