Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Bryne
Det ble tap mot Mjøndalen sist søndag. Til helgen gjester Bryne Gjemselund. Det er en gylden mulighet til å ta viktige sted bort fra nedrykksstreken.


3-0 tap mot bruntrøyene fra Godsets bakgård var en liten nedtur etter flere gode kamper tidlig i høstsesongen. Tapet måtte komme, men 3-0 vitner om en seier som var fortjent.

KIL ligger fortsatt godt plassert på nedre del av tabellen fem poeng foran Kisa på siste nedrykksplass. Med sier mot Bryne kan vi ta viktige steg på en langt mer betryggende avstand fra Kisa. Gul-trøyene fra Jessheim møter Stabæk.

Helgens motstander Bryne har hatt en god sesong, selv om mange trodde de skulle holde til litt høyere på tabellen. Men det er jevnt. Bryne ligger på 6.plass med 35 poeng. Det er fire poeng opp til sikker plass. Det vitner om at det er litt tilfeldig hvem som ligger på 2.-7. plass. Vi nevner også at KIL har 26 poeng på 12.plass.

Grovt regnet skal KIL være på trygg plass med ni poeng til.

Men det blir et tøft oppgjør mot Bryne. Dadjo er ute med karantene (3 gule). Men vi får viktige Edward Owusu tilbake. Bryne må klare seg uten Håvard Urstad som fikk sitt tredje gule mot Hamkam. Det meldes heller ikke om skadde spillere i Brynes stall.

Vi nevner at KIL har sanket bra med poeng hjemme mot Bryne gjennom årene. Kun fem tap på 16 oppgjør vitner om en grei hjemmestatistikk. Bryne har forøvrig ikke tatt bortepoeng siden 30. juni.

Glasskula tror oppgjøret mot Bryne vil minne litt om kampen mot Kristiansund, der bortelaget ikke kommer med lua i hånda men satser offensivt. Dog tror vi ikke på tilsvarende resultat denne gangen, men vi ser det er stor mulighet for tre viktige høstpoeng. Glasskula tror KIL vinner 2-0. Nystuen og Bamba scorer for KIL.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud