Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Fredrikstad-Kongsvinger
Blir det solid tømmer mot spinkle planker eller får hjemmelaget en opptur? KIL tar turen til Østfold og besøker tabellnabo Fredrikstad.


«Det årnær sæ», sier dem i Fredrikstad. Så langt i sesongen så har det ikke årna sæ så veldig for Østfoldingene. Vi kan vel trygt si at de har skuffa i forhold til forventningene. Laget som spilte i eliteserien i fjor ble av mange tippa langt høyere på tabellen en der de befinner seg for øyeblikket. FFK ligger på en 10 plass med 26 poeng, opp til 6 plass skiller kun fire poeng så de er på ingen måte hekta av i kampen om kvalikk, men da må laget bli mer stabile i sine prestasjoner om de skal ha noe håp om retur til eliteserien.

For vår egen del så fikk vi en etterlengta opptur da Ham-Kam ble sendt hjem som slakt forrige hælj. Det var tre særdeles velkomne poeng men siden Strømmen også gjorde jobben sin så ligger vi fremdeles ille til på tabellen. I resten av sesongen blir alle kamper like viktige, men viser vi samme krigervilje som mot skamma så blir detta laget å finne i 1.div også neste år.

Vi tok alle poenga mot Fredrikstad på Gjemselund i mai og glasskula er ganske så sikre på at FFK vil ha dem tilbake på lørdag. Vi trur Aasen stiller med samme lag som mot skamma. KIL får det tøft i Østfold men vi kriger til oss ett poeng i en 1-1 kamp. Solum putter.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud