Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: Kongsvinger-Bodø/Glimt
KIL tok tre viktige poeng bort fra nedrykksklynga sist helg. Det ga KIL et viktig pusterom før lørdagens kamp mot tabelleder Bodø/Glimt.


De 40 første minuttene i sist hjemmekamp mot Follo kan betegnes som et stort gjesp, før det to kjappe mål smalt i nettet bak keeperen. I andre omgang levert KIL en rekke store muligheter, men da mot ti mann. Vi er dog ikke enig med Follos trener i at hans lag overkjørte KIL den første halvtimen.

Det var godt å se det løsnet foran mål, og at skadeforfulgte Magnus Solum igjen har funnet veien til målmaskene. Men skal KIL ta poeng mot serieleder Bodø/Glimt må prestasjonsnivået opp noen hakk til. Glimt er nok på papiret et av de tre lagene i Adeccoligaen med den sterkeste stallen.

Glimt har ikke tapt en seriekamp siden 28. april (0-4 for Bryne), og det er på tide at nordlendingene igjen påføres et nederlag. Tidligere denne uken avanserte de svarte og gule til kvartfinale i cupen etter å ha beseiret Odd på hjemmebane. At laget har spilt nesten to måneder uten å tape betyr bare at for hver kamp som går så nærmer de seg et tap.

Så langt vi kan se er det ingen karantener hos Glimt. Men Tom Erik Nordberg er fortsatt ute med skade. Hos KIL er det usikkert om Tuelo er tilbake etter det vi tror var en strekkskade. Men på den annen side fungerte angrepsrekke godt mot Follo. Myklebust på kant i stedet som midtspiss var ikke noe dårlig trekk av Aasen. Dadjo gjorde etter vår mening et godt innhopp.

KIL har tidligere vist at laget hever seg mot antatt bedre lag. Kampen mot Stabæk, Mjøndalen og Fredrikstad er gode eksempler på dette. Poengene mot Follo bør være vitamininnsprøyting for gutta, samtidig som seieren løftet oss ut av en eventuell bunnstrid

Vi tror på en jevn batalje mot Glimt, der lagene følger hverandre lenge. Vi tror fortsatt på 2xMagnus, i en eller annen form, der KIL vinner 2-1.
Del på facebook
Kommentarer


de første 40 mot Follo var ikke gjesp, men mareritt.Jo, synes KIL ble rundspilt første halvimen og et lag som BG vil da sikkert utnytte det samme så altfor mye...Men kampene mot BG er alltid innholdsrike,men de har vel bare 1 borteseier så langt.bare det 12.beste bortelaget!Men tross alt møtt noen topplag borte.I utgangspunktet en av sesongens mest spennende hjemmekamper.
Av ivo på 21.06.2013 - 20:04:23

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud