Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kristiansund-Kongsvinger
Etter et kort serieopphold skal KIL-gutta igjen brette opp ermene og kjempe om poeng.


Denne gangen uten to av våre aller viktigste spillere: Espen Nystuen og Joseph Shindika. Det blir tøft å ta poeng borte mot nyopprykkede og hardtsatsende Kristiansund. Men KIL har tidligere vist at de kan overraske.

Midstopperbautaene våre samlet på gule og røde kort mot Ull/Kisa i sist seriekamp. Espen fikk to gule og dermed rødt, mens Shindika pådro seg sesongens tredje gule og dermed må også han sone søndagens bortekamp. Dermed er det helt åpent hvem som blir Ryens makker i midtforsvaret søndag. Blir det unge Ovlien, Dosso eller blir Wigum klar på rekordtid? Svaret får vi ikke før søndag ettermiddag. Vi tror på Eidskogduen Ryen/Ovlien.

Kristiansund tok 2. divisjon med storm i fjor, og laget fra Romsdalen satser i år. Foran årets sesong har laget hentet flere forsterkninger. De tidligere KIL-spillerne Roger Risholt og Elias Valderhaug er hentet inn. Det samme er Jean Alassane Mendy. Han scoret i bøtter og spann for Elverum i fjor. Også Jan Tømmerås må fortsatt anses som en god Adeccoliga-spiller.

Valderhaug pådro seg tidlig i år to benbrudd, og er fortsatt ikke aktuell for Adeccoliga-spill enda. Så vidt vi vet må også Christophe Psyché sone for tre gule hos hjemmelaget.

Vi tror det blir en tøff bortekamp for KIL , som bør være revansjesugne etter den pinlige cupfadesen mot Hamkam (0-1). Likevel tror vi det blir vanskelig, men ikke umulig å ta poeng i Kristiansund. Men det avgjørende er at vi setter mulighetene, og at spillerne og trenerteamet lykkes i strategien. I tillegg betinger det at spillere med mye Tippeligaerfaring viser hvorfor de har spilt på et høyere nivå. Vi nevner ingen navn, men det er spillere på Kongsvinger, men lang erfaring, som burde være i en klasse for seg selv i laget. Vi forventer at de viser seg frem.

Vi tror på nok en uavgjortkamp, 1-1. KILs mål scores av Dadjo.
Del på facebook
Kommentarer


Myklebust og Dosso er også uaktuelle,sierkil.no
Av ivo på 07.06.2013 - 13:21:23

Nå er det klart at Ovlien starter,ifølge Glåmdalen papir og nett. Tøff og spenstig beslutning! Artig.
Av ivo på 07.06.2013 - 11:00:49

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud