Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula KIL-Skeid
Sa-sa-sa, bla-bla-bla…

Til helga er det tid for hjemmemøte med Skeid, klubben med avdelingens kjiipeste heiarop. Utover det er Skeid den Osloklubben de fleste av oss har et ok forhold til, for i likhet med oss har de ofte vært en liten underdog med lavt budsjett og kreative løsninger for å lykkes i norsk toppfotball. Noen spillere har jo også hatt både Rød/Blå og Rød/Hvit drakt opp igjennom historien, den som har hatt størst suksess i begge klubber er vel Erik Noppi, ellers har Patrick Holtet og André Schei Lindbæk gjort unna kamper for begge lag.

Skeid er en gammel ærverdig fotballklubb, dog ikke like gammel som KIL. Skeid er stiftet i 1915 og har nok hatt mer suksess enn oss i årene etter oppstarten, med en rekke Cupmesterskap og 1 seriemesterskap har de et større pokalskap enn det vi har på Gjemselund.

Det er dog mange år siden Skeid hadde nevneverdig suksess og i årets sesong sliter de også i bunnen av tabellen. I årets møte mellom Skeid og KIL på Bislett var Skeid var uvanlig tafatte, men da hadde vi også en John Pelu som viste seg frem i sin beste form, og regner med at han på nytt har planer om å vise seg frem fra sin beste side til helga etter å ha blitt tatt litt ut av kampen av motspillere og linjemenn forrige helg på Hamar.

Utover å være en gammel ærverdig klubb er Skeid en av landets fremste når det gjelder barne- og ungdomsidrett og hver ettermiddag yrer det av liv i unge fotballbein på Nordre Åsen, mulig KIL skal sende en delegasjon på studietur dit for å lære hvordan man utvikler talenter som Daniel Fredheim Holm, halvbror Thomas Holm og ballkunstneren Daniel Braaten for å nevne noen av de siste talentene med utspring i Skeid. Tror de fleste klubber har noe å lære av Skeid når det gjelder satsing på barn og unge.

Men det viktigste denne helga er hvilke 11 mann Berntsen og Karlsrud har tenkt skal få spille for å løfte moralen i laget etter forrige helgs slakt på Hamar. Siden stallen er tynn er det desto lettere å tippe lagoppstillingen, men glasskula er enig med Berntsen i at det er en risiko å ikke ha flere spilleklare spillere i stallen og sender en oppfordring til styret om å se om de ikke kan finne et par kroner til forsterkninger utover høsten. Det kan hende det er en fordel at nye spillere får litt tid på å spille seg inn siden vi satser på opprykk neste sesong. Glasskula tror følgende 11 spiller på Søndag:

I mål: Conny M,

De 4 bakerst: Kamark, Odden, Ryen, Guiomar.

På midten: Carl Erik Torp, Solan Stormoen, Petter ”hold på ballen” Lindau

På topp: John Pelu, Petter Samuelsson, Sylling Olsen.

Resultatet blir 3-1, scoring 3 x Pelu slik at han kan gi oss tilbakebetaling på oddsen som toppscorer i 1. div.

For glasskula: MikeB
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud