Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Hjelp oss på dugnad lørdag 8. juni
KIL Supporterklubben er tildelt oppdraget med å grille på "Midt i gata" konserten lørdag 8. juni hvor DumDum boys er hovedatraksjonen.


Vi må stille med folk til grilling, samt noen vakter, og her er det store muligheter for god inntjening for supporterklubben, så vi håper en del folk kan tenke seg å bidra med og skrape inn litt kroner i kassa for oss.

Vi har allerede en god del folk på lista som skal være med, men det hadde vært fint om vi kunne fått med 5-6 personer til, så blir det også mulig å dele opp vakta litt.

Det vi trenger er folk som kan være med og sette opp et partytelt og få fyr i grillene, selge grillmat utover kvelden, pølser og hamburgere, i tillegg trenger vi 5-6 vakter som bare skal passe på at folk ikke sniker seg inn i diverse "hjørner" på området. Det vil være andre sertifiserte/autoriserte vakter som tar seg av inngangen osv.

Vi trenger å ha noen på plass fra kl 15 til ca kl 1 på natta, blir vi mange nok så håper vi at vi kan dele opp denne vakta i 2 deler slik at du ikke trenger å være med alle timene.

Kunne du tenke deg å bidra på denne dugnaden, vennligst send navn og telefonnummer til oss på e-post:

supporter@kilsk.com

Eller ring/send sms til mobilnr: 92 42 80 60 (Thomas Ramstad)

Mvh

KIL SupporterklubbDel på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud