Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Ull/Kisa-Kongsvinger
Søndag er det klart for nok et ”lokaloppgjør”, spesielt om vi måler i antall kilometer til motstanderen. Da står Ull/Kisa på motsatt banehalvdel, på Jessheim.


Ull/Kisa har sammen med Fredrikstad vært årets store overraskelse, med negativt fortegn. I fjor overrasket den nyopprykka klubben fra Jessheim stort. Det var dermed store forventninger til lagdet. Spesielt etter at de hentet treneren til Sarpsborg og flere gode spillere. Deriblant vår egen Christian Aas. Men ser vi på årets sesong kan det tyde på at laget overrepresenterte i fjor.

Hittil i år står de gule og grønne fra Ullensaker med fem poeng på ni kamper. Alle poengene er kommet på hjemmebane. Sist kamp ble det tap 1-0 mot Stabæk. Tapet kom etter Stabæk-straffe på overtid. Selv om Ull/Kisas keeper var banens desidert beste. Likevel føles overtidsmålet som tre tapte poeng.

KIL på sin side kjempet til seg et sent mål borte mot Vard. Myklebust sitt sene mål sikret KIL et viktig bortepoeng. KIL stilte med en sterk ellever mot Vard. Flere spillere tilbake fra skade og karantener har vist at det er kamp om plassene.

Mot Vard kom baklengsmålene på forsvarsslurv. Slik har det vært med flere av baklengsmålene i år. Det er åpenbart at Aasen har litt å ta tak i her. Vi er spent på om han gjør omrokkeringer i den bakre fireren. Vi kunne tenkt oss å se Nystuen sammen med Shindika som stopperpar.

Gledelig er det Solum er på vei tilbake til godt gammelt slag. Vi mener det snart er på tide at unggutten får prøve seg fra start i en oppstilling der Tuelo og Myklebust får hver sin kant.

Søndag møter vi et ballbesittende lag som liker å slå mange pasninger. Det bør passe KIL bra. Kjappe overganger og en sterk forsvarsmur bør kunne sikre poeng.

Vi tror på en jevn kamp der de to lagene til slutt deler av poengene. Kampen ender 1-1.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud