Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Ranheim
Glasskula fikk rett i sist kamp: KIL reiste hjem fra Bryne med full poengpott. Tipper vi både riktig poengutfall og resultat denne gangen? Mandag kommer serieleder Ranheim på besøk.

Det ble for mange en overraskende seier da KIL-gutta kjempet Bryne i senk torsdag, som et lite vorspiel før nasjonaldagen. Et godt forsvar- og keeperspill sikret oss tre viktige poeng, mens angripere med litt mer flaks kunne gitt oss flere mål. Ja, til og med journalistene i Rogalands-mediene mente det var greit med KIL-seier, til tross for at de omtalte Tuelos frisparkperle som en keepertabbe. Det var tydelig at KILs forsvarsdisiplin lot seg imponere hos mediehusene i Rogaland.

Mandag tar KIL i mot bydelslaget fra Trondheims østkant, Ranheim. Arbeiderstrøket som tidligere er kjent for sin papirfabrikk. På Østlandet snakket man på 80-tallet om Mosselukta. I Midt-Norge snakket man om Ranheimlukta. Uansett, troner trønderne på toppen av Adeccoligaen og står med smått imponerende fire borteseire på like mange forsøk. 16. mai snudde laget mot Hødd på Høddvold og rasket med seg alle poengene til Trøndelag.

Men skal vi tolke trenerens kommentarer til Adresseavisa lørdag kan det tyde på at laget er i ferd med å ta av. Nå er det opp til KIL og Aasens utvalgte å stoppe Ranheims seiersrekke.

Mange spådde Ranheim høyt på tabellen i år. Men få hadde regnet med at de skulle trone på topp av Adeccoligaen etter åtte kamper.

Det er ikke meldt om nye skader i KIL-leiren, eier heller er det meldt om friskmeldinger. Tiller Larsen pådro seg årets tredje gule kort mot Bryne. Dermed får ikke trønderen spille mot Ranheim. Det betyr at vi igjen kan få se unge Skårdal i lagoppstillingen, evt at omrokkeringer gir plass til Magnus Solum.

I Ranheim-leiren er det ikke varslet nye skader, men Gjermund Åsen er muligens tilbake etter skade. Ranheim mistet i fjor den notoriske målscoreren Robert Stene til Fredrikstad. Men laget har fortsatt spillere som Jo Sondre Ås som kan score mye mål. Laget har også sterke enkeltspillere som Are Tronseth, Thomas Rønning og Mads Reginiussen.

Vi tror KIL er sugne på å vise hjemmepublikummet at kampen mot Sandefjord var et arbeidsuhell. Nå skal gutta virkelig kjempe for poengene. Det er åpenbart at Ranheim ikke kommer til Gjemselund for å spille kjedelig defensiv fortball i 90 minutter. Det passer så fall KIL utmerket.

Glasskula tror KIL tar en historisk seier over Ranheim mandag. Vi har nemlig aldri vunnet over trønderne. To ganger har laget gjestet Gjemselund og begge gangene har laget hatt dritflaks og karet med seg ett poeng.

Det tror vi ikke skjer denne gangen. Glasskula tror KIL-spillerne vil befeste Gjemselund som sitt fort, og sterk laginnsats sikrer KIL tre viktige poeng. Vi tror de rød-hvite vinner 2-0.

Dadjo uttalte til KIL-TV etter kampen at han håpet å score ved neste mulighet. Leiesoldaten hadde som de fleste har fått med seg en av KILs største sjanser på Jæren. Vi tror unggutten får nettkjenning mandag. Også Magnus Solum tror vi får årets første nettkjenning mot Ranheim.Del på facebook
Kommentarer


I 2-2 kampen i 2012 er begge Ranheims mål et resultat av store tabbler, keepertabbe + midtstoppertabbe. Men Ranheim har en i undersiden av tverrliggen da de ledet 2-1, så konklusjonen: fotball=fotball...
Av ivo på 20.05.2013 - 15:36:40

Jeg tipper 1-3 som dagens resultat. Hvorfor er dere så utrolig usaklig, i fjor på Gjemselund i 2-2 kampen, hadde dere dritflaks. Hva med oppgjøret i Trondheim? 7-0, la føttene snakke av og til;-)
Av Kenneth Iversen på 20.05.2013 - 10:06:52

Lesetest. Neida, sorry
Av Neil Lennon på 19.05.2013 - 18:34:55

Godt skrevet. Men oops- det står Bryne-KIL 1-0 under forrige kamp.OOPS
Av ivo på 19.05.2013 - 18:00:10

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud