Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Raufoss
Kampene kommer tett som hagl. Onsdag er det igjen klart for kamp på Gjemselund. Denne gangen får vi besøk av Raufoss i cupen.


Det ble lett skuring i åpningsrunden i cupen borte mot Nesodden. Nå blir det derimot tøffere motstand når de gule og svarte totningene entrer Lunden. Raufoss er et av lagene som, også i år, er regnet som topplagene i sin 2.divisjonsavdeling. Så langt har laget levert i årets serie.

I cupen blir det gjensyn med nok en Güven. Ikke Adem denne gang, men hans lillebror Gulbetin. I tillegg kommer det som en gang ble nevn som et gredigent stortalent, spissen med det lange og tunge etternavnet, Hadzimehmedovic. Eldar heter han for øvrig til fornavn. Raufoss kan ellers skimte med gamle storheter som Pål Strand og Albert Cole.

KIL skal reise kjærringa etter poengtapet mot Elverum søndag. Som kjent kruset vi inn 2-0 til pause før alt raknet. Spillerne og ikke minst midtbanen sto rolig som om de var en del av sølvguttene Sølvguttene i 2.omgang . Det som skulle bli Nystuens store dag, ble knust i filler i løpet av 45 minutter. Vi tar det for gitt at pillerne er sugne på å vise at det bor mye fotball i dem.

Vi tipper Raufoss kommer til Gjemselund for å legge seg bakpå, og satse på raske kontringer. KIL på sin side er avhengig av å få sitt eget spill til å fungere bedre, samt at man skaper flere målsjanser og setter disse.

I onsdagens kamp vil vi se at KIL er svekket når sentrale spillere er ute. Tiller Larsen er fortsatt ikke klar, og Espen Nystuen må trolig stå over onsdagens kamp etter smellen han fik på søndag. Det betyr mest sannsynlig at Shindika flyttes ned som stopper dersom Wigum ikke blir klar. Solum er ikke med i troppen, til tross for at han trener for nesten full maskin. Han skal derimot være sidekommentator for Oppland Arbeiderblads nettdekning av kampen.

Raufoss har få spillere på skadelisten, men trener Espen Haug antyder overfor Oppland Arbeiderblad at han vil rullere på mannskapet ettersom laget har en viktig seriekamp mot Lyn til helgen. Førsteskanse Rickard Claesson spiller ikke. Han er opptatt med giftemål i Monaco, dermed er det Kenneth Enger som skal forsøke å stoppe skuddene fra Tuelo og Ellingsen.

Vi tror KIL haler i land seieren med sifrene 2-1. Tuelo og Myklebust scorer for KIL.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud