Neste busstur
Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Gikk ikke helt vår vei gitt:-/
Det blir ikke lett når 12 mot 11 skal spille mot hverandre, der den 12 mannen gir hjemmelaget en utrolig støtte.

Sifrene for dagens kamp ble stygge, men vi kan prøve å oppsummere det fra supporternes side.

Vi var tre fulle busser fra Kongsvinger og var over 100 stk da vi inntok søpledynga på Flatbygda. Lokalderbyet er noe vi alltid har sett frem til, og vi var sugende på revansje etter det begredelige 1-0 tapet på Lunden.

Kampen starter med et høytpressende Ham-Skam, og dessverre faller vi litt tilbake på banen. Etter bare fem minutter får Skamma en litt tvilsom corner, der Kienast raver høyest, og ja header inn et fint mål. Kamark var ikke høy nok til å rekke helt opp i kryssrota. De grønne fortsetter tempoet, men vi kommer litt mer med etterhvert. Vi skaffer oss noen cornere, men blir sjeldent mye ut av det. Vi så ihvertfall tidlig at Skamma hadde en ekstra spiller på laget sitt, ved form av lyseblå drakt og en fløyte i kjeften.

Vi håpa at Bernsten ville gjøre noen grep i pausen, og vi tror han prøvde. Men det så ikke ut at det hjalp, for vi ble presset hardt utpå der. Egentlig hadde vi god kontroll på dem defensivt, men når angrep på angrep blir rullet oppover, så er det ikke lett å holde igjen hver gang. Det ender med ny scoring til hjemmelaget, og gult kort til både Smolinski og Pelu. Også en straffe skulle oppstå, vi som supportere mener det selvfølgelig er helt feil, men vi må vel ærlig innrømme at vi ikke så situasjonen 100 prosent. Men slik som dommeren var, skulle man tru det var galt dømt.

Pelu viste god innsats ute på banen, selv om han også ble dratt litt ned på nivået. Etter et fint innlegg av Ryen, brasser Pelu inn et vakkert mål bak sjangseløse Rønningen, men for all del. Med et nytt flagg til linjemann måtte han bruke tid på å teste det ut, men dette var i gal situasjon.

Ham-Kam fortsetter å presse, vi blir hjelpesløse, og byttene vi gjorde hjalp ikke så mye. Vi må vel innrømme at Ham-Kam var litt bedre enn oss akkurat denne kampen og vinner litt mer fortjent enn på Gjemselund, men vi gir oss ikke med en gang. Gutta kommer garantert tilbake, det er vi sikre på.

Ellers ønsker vi Kai Olav Ryen lykke til med hjerteoperasjonen og håper han blir fort frisk igjen.