Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Start-Kongsvinger
For nest siste gang denne sesongen ser vi inn i glasskula før den settes bort for noen måneder. Søndag møter Kongsvingers stolte menn Start som allerede er klare for Tippeligaen 2013.


KIL på sin side sikret sist helg plassen i Adeccoligaen – sportslig sett, etter 2-1 seieren hjemme mot Strømmen. Endelig reiste KIL kjerringa etter en serie flaue prestasjoner. Start gikk derimot på en kjempesmell borte mot Bodø/Glimt og tapte hele 5-0 i Bodø.

Selv om opprykkstoget for lengst har gått for KIL, er det fortsatt ting å spille for; Vi skal foran HamKam på tabellen og tabellposisjonen avgjør hvor mye penger KIL får fra forbundet.

Men Start på Sør Arena er ingen enkel motstander. Sørlendingene skal herje med alle Adeccoliga-lagene på hjemme bane. Men slik har det ikke alltid vært i år. Men vi tror KIL får det tøft i sør, og spesielt når både Henry og Hæstad må sone på grunn av gule kort, og flere andre merker en lang sesong i kroppen. I tillegg er Solum igjen ute med skade. Sist helg fikk vi Tuelo tilbake fra karantene og alle ser hvor avgjørende han er for laget. Mange mener han sammen med Myklebust var blant KILs beste mot middelmådige Strømmen, der KIL var klart best store deler av kampen.

Vi er spent på hvem som får tillit hos Nordlie i årets siste bortekamp. Mye tyder på at Dosso kommer inn for Henry. På topp blir det neppe noen endringer, men vi er spent på hvem som skal vikariere for Morten Hæstad på høyre back-posisjon.

Glasskula er ganske tydelig på at KIL får kjørt seg mot Start, selv om Tuelo garantert vil forsøke å gjøre helgen sur for gamle lagkamerater i Kristiansand. Vi tror derimot at Tuelos innsats ikke får den store innvirkningene.

Dette blir en tøff og vond kamp som KIL til slutt taper 5-1. Målscorer for KIL: Magnus Myklebust.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud