Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Mandal 3-2 (0-1)
Og det skulle bli nok en seier på Gjemselund...

Hele 828 tilskuere hadde kommet for å se KIL spille mot Mandalskameratene. Forrige gang KIL spilte mot Mandal, hadde KIL tapt, den eneste seieren Mandal har denne sesongen. Derfor var KIL veldig lystne på revansj.

Kampen startet veldig jevnt, med et lite KIL overtak. Selv om KIL kanskje hadde ballen mest, var det Mandal som skapte de farligste sjansene. Og etter 26 minutter spilt av kampen, satte en Mandalspiller ballen i nettet, etter mye klabb og babb foran feltet.

Dette satte et lite trøkk i KIL spillerne, men de gav alikevel ikke opp. For i det 33. minutt fikk KIL nemlig straffe. Carl Erik Torp blir felt innenfor feltet. Smolinski tar straffen, men keeper redder.

Etter dette skjer det ikke så mye. Ingen av lagene spiller noe bra spill, og Mandal er litt farlige i ny og ne. Men første omgang ender 0 - 1.

Andre omgang starter litt som den slutter, men med KIL litt sterkere. Fredrik Nilsen får sjansen alene mot keeper, men det blir det ingenting av.

Men, etter 11 minutter spilt av andre omgang skårer Mandal igjen, og stillingen er 0 - 2. Dette ga et enda større trøkk i KIL spillerne og folk begynner å miste troa.

Helt til det 65. minutt. Pelu løper på kanten, drar av en mann, legger inn rett på hodet til Peter Samuelsson og ballen går i mål! KIL reduserer til 1 - 2 og det er fortsatt håp! Ikke lenge etter legger Pelu inn og men Patrick Holtet bommer på ballen, foran nesten åpent mål.

Men, bare 11 minutter senere får Lindau ballen i og skyter ballen til side for keeper. 2 - 2! KIL er i siget.

Alle sitter å venter på siste skåringen, og i det 90. minutt får KIL et frispark, ikke langt fra 16. meteren. Patrick Holtet tar frisparket, men skyter høyt over mål.

Minuttet får Patrick Holtet ballen igjen, fra litt skråere vinkel. Lysten på å gjøre det godt igjen etter det dårlige frisparket er der, og han legger inn (?) men ballen går forbi alle spillerne og i det lengste hjørnet. Stillingen er 3-2! Etter dette blåser dommeren av, og kampen ender 3-2!