Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Strømmen
Sist helg gikk det absolutt siste opprykkstoget for KIL. Tapet for Bærum var en flau affære. Til helgen skal æren reddes ved å knuse Strømmen.


De færreste hadde trodd at Bærum skulle ta tre poeng mot KIL sist søndag. Etter en god førsteomgang raknet det for KIL, og til slutt sto det 4-1 på måltavla. Dette var også det andre tapet på kort tid mot bunnlag. For få uker siden ble vi sablet ned med sifrene 3-1 mot Notodden.

Men det var noen lyspunkter å se mot Bærum – om man lette godt og la ”gosia” til. Lester som kom inn for en skadd Solum var god. Beveget seg mye og skapte rom. Offensivt er vi med og brukbare. Melgalvis og Tiller Larsen viser at de blør for drakta. Det var bakover og Henrys tvilsomme pasninger som ødela mye for oss. I tillegg skal det nevnes at kampen ble dømt av en dommer som tydeligvis ikke hadde dømt mye fotball før. Bærum fikk ei råbillig straffe. KIL ble snytt for et mål og en klar straffe.

Søndag er det ny kamp. Selv om kvalikmulighetene er borte er det to ting å spille for: Vi skal foran HamKam på tabellen og jo høyere vi kommer, jo mer penger får KIL. Det handler ikke om mye penger, men i ei tom kasse kommer alt godt med.

Helgens motstander har som KIL skuffet i år. Over et par år har Strømmen kjempet, som KIL, på øvre halvdel av tabellen. I dag ligger laget på nedrykksplass og kommer til Gjemselund for å kjempe om videre plass i Adeccoligaen. Det er skiller ett poeng opp til Hødd på sikker plass.

Det betyr at dette kan bli nok en slitekamp for Nordlies menn. Men skal vi vinne mot Strømmen må det en helt annen innstilling til enn den vi så på søndag.

KIL får Tuelo tilbake fra karantene til helgens kamp.

Shindika slo også opp en skade i kampen mot Bærum. Solum måtte også ut med skade og ble kjørt til legevakta for sjekk. Morten Hæstad har i lengre tid spilt med en brukket tå, og hardhausen måtte også kaste inn håndkledet i kampen mot Bærum.

Vi er spent på hvilke omrokkeringer Nordlie gjør før helgens kamp. Vi tror at Lester får starte kampen, og håper også at trenerteamet til KIL ser viktigheten av å satse på ungguttene og lar Wigum få starte i midtforsvaret.

Vi tror det blir en knokkelkamp i det kalde høstværet i Kongsvinger, der det laget som vil krige mest vinner. Vi sliter egentlig med å se om KIL-spillerne etter høstens kamper på og utenfor banen er klare for en sliteseier. Vi håper det. Spillerne har tidligere vist at de kan løfte fokus og levere god fotball. Vi tror Lester blir man of the match med kampens eneste mål.
Del på facebook
Kommentarer


Dere gjør en bra jobb i KILSK! Viktig at noen støtter opp om laget!
Av Per på 28.10.2012 - 00:56:55

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud