Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Bærum-Kongsvinger
KIL reiser til Bærum søndag for å møte et av lagene som teoretisk er klare for 2.divisjon neste år. KIL må løfte seg etter tre kamper med poengtap.


Opprykks- og kvalifiseringstoget tøffet fra Kongsvinger søndag kveld, etter et litt heldig men dog fortjent poeng hjemme mot Ranheim. På det opprykkstoget satt et fotballag fra bakgårdene i Trondheim. KIL-spillerne måtte stå igjen å vinke adjø. Eneste teoretiske muligheten til for KIL å få spille kvalifisering er at trønderne i gledesrus drar i nødbremsen, samtidig som KIL fosser frem i de gjenstående kampene.

Tap mot Notodden og Glimt, og poengtap hjemme mot Ranheim holder ikke for et lag som vil kjempe i toppen og som kjemper om å overleve økonomisk. Men med ett av ni mulige poeng er det nå på tide å brette om ermene, mot Bærum.

Vi kjenner ikke til om Solum, som måtte ut med strekk mot Ranheim, blir klar til oppgjøret i Bærum. Det som derimot er sikkert er at Tuelo må stå over etter og pådratt seg gult kort i sist kamp. Lite tyder på at Samir Fazlagic og Andreas Moen er tilbake etter skade.

Mange var spent da Lester Blanco kom inn i sist kamp da Solum måtte kaste inn håndkledet. Den søramerikanske spissen fikk til fint lite mot et kompakt trønders forsvar. Heller ikke forsvarsrekka til KIL var særlig gode i sist kamp. Slurv i forsvaret kostet oss seieren mot Ranheim.

Vi tror KIL går en vanskelig kamp i møte. Spillergruppas talsmann Petter Tiller Larsen sa til Glåmdalen tidligere denne uken at trusler om lønnskutt ikke går ut over det sportslige. Vi tror ikke helt på dette. De siste kampene tyder på at lønnskutt også sitter i hode på gutta under kamp. Det så vi antydninger til sist. Det er også naturlig at dette vil påvirke innsatsen.

Helgens motstander har kun æren å spille for resten av sesongen og har den siste tiden vist at de kan gi andre lag motstand. Hvert fall i deler av kampene før den totale sprekken setter inn. Vi tror på en jevn kamp mellom Bærum og KIL som ender 2-2 etter at bæringene ved to anledninger har tatt ledelse. Vi tror at Aas og Blanco scorer for KIL.

Den største spenningen er knyttet til hvordan Tom Nordlie komponerer angrepsrekka nå når Tuelo og muligens også Solum er ute. Vi håper at unge Patrick Hansen får mulighet på kanten.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud