Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Ranheim
To tap på rappen for Nordlies menn, betyr at kampen mot Ranheim blir superviktig. Det er en typisk vinn eller forsvinn-kamp.


KIL tapte fullt fortjent i hjemmekampen mot Bodø/Glimt sist helg. 2-1 til laget fra nord kunne blitt mer. Og med et pinlig tap mot Notodden helgen i forvegen, kan ting tyde på at KIL igjen er nede i en liten bølgedal.

Dessverre for de røde og hvite vant Ranheim på overtid i sist søndag mot Notodden. Det betyr at det pr i dag er fem poeng opp til siste kvalifiseringsplass som Ranheim i dag innehar. Dermed blir søndagens hjemmekamp meget, med stor M, viktig for KIL. Taper vi den er alt håp om kvalifiseringsplass ute. Punktum finale.

Med seier er det fortsatt et lite håp i det syltynne hengende snøret. Bare dette bør være motivasjon i seg selv for et høyst variabelt KIL-lag.

Heldigvis er det ikke kommet flere spillere på skadelisten siden sist kamp, men Marius Pierau fikk gult kort sist kamp og må sone karantene. Men Arnar Førsund som mot Glimt vikarierte som Birger Billettmann er klar for å dra på seg kamptrøya igjen. Vi er usikre på hvordan situasjonen er med Morten Hæstad (brukket lilletå) og Samir Fazlagic. Det er tidligere meldt at sistnevnte skulle være klar igjen i disse dager. Men det er noen aldre alternativer i forsvaret; Wigum kan gå inn i midtforsvaret sammen med Ryen og Førsund ut på høyrekant. Evt Melgalvis steppe inn på venstre kanten. Ved en slik endring kan vi få Joseph tilbake på midten der han er best.

I de siste kampene har vi også sett en Magnus Solum som ikke har vært helt i form. Vi mener det er på tide at han og Lester bytter plass for å gi den søramerikanske spissen en mulighet fra start til å vise seg frem.

Vi tror ikke dette blir et jevnt oppgjør, men en kamp der KIL tar kommandoen fra første spark og leverer fint høstspill. KIL vinner 3-1. To av målene setter Tuelo inn, og Lester Blanco setter den siste.Del på facebook
Kommentarer


Tiller er vell tilbake ja, og kommer mest sannsynligvis inn i 11eren. Forøvrig enig at Solum ikke bør starte fra start. Da det først er konkurranse på plassene, så bør et par dårlige kamper være nok til \"vraking\"
Av 1892 på 13.10.2012 - 11:47:24

Utrolig at glassklart så lite oppdatert at de ikke vet at Tiller er tilbake etter karantene og sikkert skal spille indreløper !!! Dårlig research !
Av Rune på 12.10.2012 - 11:55:59

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud