Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
KIL - Mandalskameratene
En optimistisk glasskule ser fram til søndag.

Da har alle møtt alle i Adeccoligaen og man begynner nå på nytt igjen med returoppgjør. Mandalskameratene var derfor vertskap for KIL i 1. serierunde.

MK åpnet som vi alle husker mot KIL i vår og vant sin første kamp i 1. divisjon etter opprykket. Den seieren er faktisk den eneste MK har tatt i serien så langt. MK ligger håpløst fortapt i bunnen av tabellen og mye skal vel til om de ikke blir sendt tilbake til 2. divisjon. Med kun 5 poeng og 43 baklengs virker det som årets MK utgave rett og slett ikke er god nok for nivået.

KIL har etterhvert funnet formen. Og hjemmebanekomplekset ser ut til å være begravd. 3-0 mot Hønefoss med flott offensiv fotball viste at nå begynner dette KIL laget å få ut sitt potensiale. KIL går derfor til denne kampen som skyhøye favoritter.

Glasskula tror følgende 11 starter mot MK:

De bakre rekkene er jo krystallklare, stødig keeper og ugjennomtrenglig forsvarsmur vil si at Månsson - Kamark, Guiomar, Ryen og Smolinski utgjør de bakre rekker.

På midtbanen er Sylling Olsen ute med gule kort, ellers tror glasskula det blir veldig likt som sist. De to sentrale defensive blir da Stormoen og Torp. Offensiv playmaker blir selvfølgelig den eneste svenske fotballspilleren i Norge som kan finte et halvt lag på ræva stillestående: Lindau!

Pelu får selvfølgelig sin høyrekant mens på venstre tror vi Holtet tar plass. Samuelsson blir selvfølgelig midtspiss.

Når det gjelder kampforløpet er det et spørsmål som må stilles: Klarer KIL å gjenskape prestasjonene fra Hønefoss kampen? Glasskula har svaret: Ja i stor grad! Ikke forvent haraball og samba en gang til. Men forvent et KIL lag som er offensive og skaper mange sjanser. Kuleramma kan nok ligge igjen hjemme for glasskula tror ikke på "mer enn" 2-0 seier til KIL. MK kommer til å ligge lavt og spille en kynisk form for fotball som gjør det vanskelig å bryte igjennom. Men KIL lykkes til slutt og drar i land en fortjent seier.
Pelu putter igjen og nok en gang terroriserer han forsvaret så Kongsvinger-apotekene får tidenes omsetningsøkning.

Det andre målet blir scoret av general Stormoen på et skudd fra 20 meter.

Konklusjon: Nok en gang en huggal søndag på Gjemselund!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud