Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: Ull/Kisa-Kongsvinger
Nok en «cupfinale» står for tur for KILs menn. Etter massakren hjemme mot Alta sist søndag viste laget at selvtilliten er tilbake og formen på sterk anmarsj.


KIL imponerte stort i søndagens hjemmekamp mot Alta. Spesielt fremover på banen. I det bakre leddet er det fortsatt ting som kan bli bedre. 4-0 i en kamp der det fort kunne stått 7-0 er mer enn godkjent. Tre mål av Olav Tuelo Johannessen tyder på at angriperen igjen har kommet i scoringsform. Vi håper den vedvarer utover høsten.

Med fire mann ute valset KIL over finnmarkingene som snart, rent praktisk, er klare for 2.divisjonsspill.

Men søndag ventes tøffere motstand. Tabellnabo Ull/Kisa skal sables ned på Jesheim. Laget ligger på 8. plass, og to poeng foran KIL. Sist helg tapte Arne Erlandsens menn noe ufortjent
borte mot Bodø/Glimt.

Kisa er årets overraskelse i Adeccoligaen. Selv om laget kollapset i sommer etter en fantastisk start på sesongen, ser det igjen ut som om Kisa jevnt og trutt samlet poeng.

Overgangsvinduet er for lengst stengt og de som trodde det kunne bli et gjensyn med den tidligere KIL-spilleren Petter Severeide. Han har nemlig gått til Drøbak/Frogn, der han for
øvrig scoret tre i debuten.

Derimot er det mye som tyder på at det blir gjensyn med en annen x-kil-spiller: Kim Holmen. Han har virkelig fått fart på karrieren etter at han forlot KIL før sesongen. Fra å være
benkesliter i KIL er han nå fast inventar på den nyopprykkede Adeccoliga-laget.

Kisa hentet inn fire spillere før overgangsmarkedet stengte. Asgeir Volden Snekvik fra Byåsen, Ole Kristian Langås fra Rosenborg, Kim Brenna fra Lørenskog og Kenneth Di Vita
Jensen fra Hønefoss signerte alle romerikingene.

Det er ikke meldt om skader og karantener på sentrale spillere hos Kisa i forkant av kampen mot KIL. Hos KIL er Wigum tilbake etter å ha sonet ferdig gulekort-straffen. Lester er tilbake etter landslandsspill, og forhåpentligvis er Fazlagic og Moen også klare. Vi tror det kun er Fazlagic som vil gå inn i startoppstillingen.

Vi tror på en jevn kamp på kunstgresset på UKI Arena der to lag kjemper om meg nebb og klør for å kapre en av de siste kvalikplassene. KIL er laget som har mest og spille for.
Tabellposisjon kan bety være eller ikke være for Kongsvinger, etter nok en sesong med svikt i inntekter.

Vi tror Tom Nordlies menn, med sin erfaring fra Adeccoligaen, har det som skal til for å vinne slike kamper. Alle spillerne vet hva som står på spill, og Ull/Kisa bør være mer enn fornøyd nok med å beholde plassen i ligaen.
Del på facebook
Kommentarer


KIL vinner 3-1!!!
Av Påsan på 16.09.2012 - 14:28:43

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud