Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: KIL-Mjøndalen
Det er lenge siden Weser Stadion...


Mjøndalen, en god gammel storhet i norsk toppfotball gjester Gjemselund på Søndag. I likhet med KIL kan de skryte av å ha satt skjelven i store Europeiske fotballag for noen tiår tilbake. I 1987 slo Mjøndalen Werder Bremen 1-0 i UEFA cup’n. Scoringen kom ved Per Terje Markussen som i en årrekke herjet rundt på Nedre Eiker. I likhet med oss fikk også Mjøndalen en liten knekk etter sin storhetstid, på det verste var de helt nede i 3. divisjon før de igjen begynte å klatre i divisjonssystemet.

Nå virker det som om de har stabilisert seg i 1. divisjon og de er faktisk divisjonens nest sterkeste hjemmelag. Borte har de kun vunnet to kamper, men det er ingen grunn til å ta lett på denne kampen. Mjøndalen har ikke tapt en kamp siden slutten av Juni. Begge lag er inne i en god steam og har levert sterke resultater de siste kampene. Alt ligger til rette for en tøff batalje nå på Søndag.

KIL.no har nylig lagt om sine hjemmesider. Tidligere har det vært en meget god kilde for å se hvilke spillere som er skadet og har karantene. Denne informasjonen er ikke lenger tilgjengelig så glasskula må stolepå eget hode for å kunne oppdatere dere på dette. Sikkert er det i hvert fall at Tuelo er tilbake etter karantene. Øvrige frafall må vi vente i spenning til Søndag for å få oversikt over. Glasskula sender en oppfordring til kil.no om å få tilbake en oversikt som holder oss oppdatert på denne fronten. Heller ikke Mjøndalen kan skryte av å ha en god oversikt over spillerens status i forholdtil skader og karantener.

Glasskula tør derfor ikke spå hvilke 11 som stormer matta på Søndag. Som toppscorer går nok Olav inn på laget igjen, men vil det være plass til Solum eller Lester i angrepsrekka?

Glasskula tipper kampen ender 2-0 til KIL og scoringene står Olav Tuelo og Kai Olav Ryen for.

For glasskula:

MikeBDel på facebook
Kommentarer


Gå på trening å sjekk opp litt selv, ellers er det ikke vits å en skrive en slik glasskule.
Av Herregud på 21.08.2012 - 16:39:48

Glasskula bør vel fortsette med å spå førsteelleveren, selvom kil.no ikke lenger oppdaterer spillerenes skadesituasjon? :)
Av Frank på 21.08.2012 - 14:33:13

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud