Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: Kongsvinger- Ull/Kisa
Det egentlige lokaloppgjøret, målt i avstand, står for dør. Søndag kommer Ull/Kisa, sesongens store overraskelse, på besøk.


Mange hadde tippet at nyopprykkede Ull/Kisa ville få en tøff sesong i Adeccoligaen. Hittil har Arne Erlandsens menn overrasket de aller fleste, og laget ligger i dag på direkte opprykk. Bak Start, som rykket ned fra Eliteserien i fjor.

Dog skal det nevnes at det har lugget litt imot for guttene fra øvre Romerike den siste tiden. Tap mot Start, Sandefjord og HamKam og poengdeling mot Strømmen er fasiten de siste ukene.

KIL på sin side har hatt en skuffende sesong hittil. Etter sommerferien har laget tap mot antatt svakere motstand som Mjøndalen og Bryne. Dog ble det en liten opptur borte mot Bodø/Glimt der vi noe heldig tok med oss ett poeng, i en kamp som endte 1-1.

Både Samir og Morten pådro seg hvert sitt gule kort i Bodø. Og med tre gule på hånda må begge våre stabile og lojale backer stå over søndagens kamp. Det betyr at Tom må lage en helt ny forsvarsrekke. Vi får dog Førsund tilbake etter karantene. Gledelig er det at Henry sto frem som forsvarskjempen i Førsunds fravær sist søndag. Ifølge KIL.no er det fortsatt en stund før vi kan se at Ryen kan spille en hel kamp. Det som virker sikkert er at Marius Pierau skal vikariere for Samir på venstrekanten. Så spørs det om Melgalvis eller Førsund går inn som høyreback.

Men også Ull/Kisa har sine karantener og skader. BB mot Strømmen, den tidligere LSK-backen Pål Steffen Andresen på dro seg sitt tredje gule og må stå over mot KIL. Lagets førstekeeper ble også skadet før sist kamp og det er lite trolig at han blir klar mot KIL.

Det har vært varierende kvalitet på treningen den siste uken. Onsdag måtte Tom Nordlie heve stemmen overfor primadonnafakter på treningen, eller som forsøkte å leke sør-europeere etter å ha fått seg en liten smell.

Skal drømmen om kvalifiseringskamper til Eliteserien fortsatt være realistisk må KIL igjen komme på vinnersporet, og ikke minst på hjemmebane. Hjemmetapet mot Bryne var uakseptabelt og vi regner med at de elleve utvalgte tar seg selv i nakken og går for å revansjere fadesen mot jærbuene.

For øvrig vil oppgjøret mot Kisa by på et gjensyn med de tidligere KIL-spillerne Kim Holmen og Peter Severeide.

Sist vi møtte Kisa var sesongen vi rykket opp fra 2.divisjon. Kisa og KIL kjempet om opprykksplassen gjennom hele sesongen, men det var Patrick Holtes mål hjemme mot Kisa som ble avgjørende. KIL vant 1-0 på hjemmebane foran mer enn 5000 tilskuere.

Vi tror ikke det blir like mange på tribunene søndag, men vi føler oss sikre på at KIL drar i land en 2-0 seier mot det som neste år kan være fotballflaggskipet på Romerike. Målene scores av Tuelo Johansen og Magnus Solum. Sistnevnte tror vi kommer inn som innbytter og punkterer kampen mot slutten.
Del på facebook
Kommentarer


All ære til deg for at du har klart å kaste KIL brillene.. Men jeg skjønner ikke hvordan du kan si at KIL noe heldig tok med seg 1 poeng fra Bodø? Hadde vi vært heldig så kunne vi like gjerne tatt med oss alle poengene...
Av MisterK på 26.07.2012 - 18:33:47

Godt å lese at det er opp og ned på treningene. Oftest går det skeis når man skryter av en fantastisk treningsuke. Da synes ofte kruttet brukt opp.
Av ivo på 26.07.2012 - 15:14:38

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud