Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Bryne
Bryne kommer til Gjemselund søndag 15. juli

De fleste med hjerte i KIL var skuffa over det de fikk se mot Mjøndalen. Det var ikke mye som stemte. Slurvete passninger og vi ga bort ballen altfor lett til tider. Dette må rettes opp i skal vi ta alle poenga mot Bryne som er hælja's motstander.

Bryne er i poengnød etter en heller laber fangst så langt i sesongen. Med sine 13 poeng ligger de dårlig til på en 12plass to poeng over streken. Bryne er vel ikke det laget som er tippa høyest denna sesongen men det må vel sies å væra skuffende at de er så langt nede.

Forrige gang vi tok imot Bryne på Gjemselund var august ifjor, det gikk heller dårlig sett med KIL-auger. Gjestene stakk av med alle poenga etter en 0-2 seier. Det skal de ikke få lov til igjen. Statistikk vinner sjelden kamper, men vi har da den på vår side når vi ser på Gjemselundoppgjør . Med 8 sigrar 3 U og 4 imot så leder vi der.

Bryne kommer rett fra et knepent 0-1 hjemmetap mot Sandefjord og før det holdt de Sarpsborg 08 til 2-2 på bortebane så detta blir tøft sjøl om bortestatistikken dems ikke ser så skremmende ut med kun 5 poeng på fremmed gress. Eks KIL-spiller Kai Risholt vil sikkert gjøre alt han kan for å pynte på de talla.

Har trua på ett tett og jamt oppgjør med lite finspill men at KIL drar i land seier'n med en knepen 1-0 seier. Andreas Moen scorer KIL's mål.

Trur ikke på de store endringene i startellever'n men om Melgalvis er 100% så blir han å finne på midten i denna troppen :
Deinoff - Fazlagic, Førsund, Wigum, Hæstad – Tiller Larsen, Henry, Melgalvis – Moen, Tuelo Johannesen, Myklebust
Del på facebook
Kommentarer


La oss håpe du tipper rett. Vi trenger flere poeng!
Av Roll på 10.07.2012 - 13:38:53

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud