Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Notodden
Hva skal man si? Fem seriekamper på rappen og 0- null- poeng, og KIL har ikke scoret et seriemål på én måned.

Hjem dro vi fra Trondheim sist helg med 7 baklengs i sekken. På flyet satt et helt KIL-lag paralysert og tenkte; hva f.. var det som skjedde?

Men må er det ny weekend og ny kamp. Vi håper ikke KIL-spillerne har glemt massakren i Trondheim. Men at man husker den som en lærepenge. KIL spilte en god 1.omgang og så klappet det fullstendig sammen i siste halvdel. Ja, vi var vant med laget som klappet sammen da Brogeland ledet KIL, men ikke en kollaps av dette slaget.

La oss slå det fast en gang for alle: KIL skal ikke tape kamper med slike stygge sifre i Adeccoligaen.

Til tross for fem tap på rad og haugevis med mål mot og KIL på første nedrykksplass, er det faktisk kun to poeng opp til kvalifiseringsplass. Det sier litt om hvor tett det er i divisjonen og at det ikke er noen grunn til å svartmale situasjonen – enda.

Mandag kommer nyopprykkede Notodden på besøk. Laget har hatt en svak start på serien og står med like få poeng som KIL. Laget fra indre Telemark har en enda mer bedrøvelig statistikk på bortebane. Ingen poeng har laget tatt utenfor eget fylke. Eie heller har de klart å score mål. Poengløse skal de også vær etter oppgjøret på Gjemselund.

KIL har som kjent flere spillere ute med skade. Mot Ranheim måtte Olav Tuelo også gå ut med antydninger til strekk. Vi tror han er klar for kamp. Dosso derimot pådro seg sitt tredje gule kort og må stå over kampen på mandag. Men vi regner med at både Wigum og Tiller Larsen er tilbake for fult til bunnoppgjøret.

Det bør bli endringer på laget etter sist kamp. Glasskula vil minne alle KIL-fans på at Tiller Larsen i Alta spilte venstre kant og var god fra den posisjonen. Kanskje bør ha få prøve det i KIL og? Eller tørr Nordlie satse på unggutten Patrick Hansen? Vi tror han vraker enten Tuelo eller Moen til hjemmekampen.

Vi forventer at Tom Nordlie og hans disipler har gjort jobben sin i dagene som har gått etter det forsmedelige tapet i Trondheim og fokusert på det positive og det mentale. Klarere spillere og ledere og tenke positivt og fokusere på de rette tingene skal vi klare å ta poeng mot en av dumpekandidatene. Glasskula er for en gang skyld pusset, polert og enklere å se i enn på lenge. Vi tror KIL-gutta hever seg og vinner komfortabelt 4-1.

Glasskula tror Nordlie gir tillitt til følgende elleve mann, som vi forventer blør for drakta i minst 90 minutter:

Deinoff - Hæstad, Førsund, Wigum, Fazlagic – Melgalvis, Joseph, Aas – Tiller Larsen, Tuelo Johanessen, Myklebust

KILs mål scores av: Melgalvis, Tuelo Johansen, Wigum og et selvmålDel på facebook
Kommentarer


Mjøndalen vant igår, så nå er det 4poeng tel kvalikk. Meeeen vi vinner da meir enn 4-1 ?! 5-0 og haraball, minst !
Av Jaggu på 24.05.2012 - 11:29:07

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud