Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Tromsdalen
Tom Nordlies menn gjorde jobben borte mot Hødd, og dro i land seieren i serieåpningen. Søndag kommer heislaget Tromsdalen på besøk. Det første av i alt 15 angrep på Fort Gjemselund skal slås tilbake.


KIL fikk den åpningen på årets seriespill som laget ønsket seg. 2-0 mot Hødd i Ulsteinvik går ikke hus forbi hos de andre lagene. Høddvoll har alltid vært en fryktet arena for alle motstandere, og det er på hjemmebane Hødd har hatt som vane å sanke poeng.

For Tom Nordlie er ”snøen som falt” allerede glemt. Nå er fokuset på årets første hjemmekamp, og det mot en av ligaens soleklare dumpekandidater. Sammen med HamKam er Tromsdalen det laget som er mest kjent for opp- og nedrykk mellom divisjonen.

Søndag kommer forfryste og lett skjelvende TUIL¬-spillere til Kongsvinger. Skjelvende bør de være fordi laget skal bryne seg mot et av ligaens beste mannskap. Et lag som ikke har tapt en seriekamp siden 28. august, og heller ikke sluppet inn mål siden 2. oktober. I tillegg må laget fra dalføret utenfor Tromsø by foreta vareopptelling før de setter seg på flyet sørover. Tromsdalen fikk nemlig to svært tvilsomme utvisninger i seriepremieren mot Ranheim (Jonas Johansen og Håvard Lysvoll). Som om ikke det var nok måtte backen Eirik Yndestad kaste inn håndkledet etter kun 8 minutter. Han er neppe klar for spill igjen før om noen uker, meldte klubben tirsdag. Også midtstopperen Eirik Bertheussen slet med ryggsmerter etter kampen, og har ifølge Nordlys ikke vært i stand til å trene denne uka. Det er også usikkert om Ole Talberg blir klar etter skade.

KIL kommer som nevnt fra seriepremieren med tre poeng i sekken. Dog reiste laget hjem fra Vestlandet med to småskadde spillere. Både Shindika og Wigum, (med en g!!!) pådro seg begge skader i oppgjøret. Men ifølge KILs medisinske apparat er det gode muligheter for at begge er friskmeldte til søndagens kamp. Det håper vi de begge er, for både Wigum (fortsatt med en g!!!) og Shindika leverte solide prestasjoner mot Hødd. Må de to kaste inn håndkledet har KIL gode erstattere i Ryen og Dosso.

Vi tror KIL er mer enn klare for å slå tilbake et hvert angrep mot Fort Gjemselund. Tom Nordlie gjenreiste festningen etter at den hadde blitt lagt i ruiner tidligere i sesongen. Han vil nødig oppleve det. Særlig ikke mot Tromsdalen. KIL er favoritter med stor F. Men det er alltid en mulighet for at man undervurderer motstanderen. Det har vi erfart tidligere med KIL.

På Gjemselund søndag forventer vi å se et KIL-lag som tar styringen fra første spark, som angriper og spiller festfotball.

Det er kamp om plassene i KIL-laget og de elleve som starter til en hver tid må prestere for å forsvare æren av å være blant de til en hver tid beste spillerne i rødt og hvit.

Lite tyder på at Tom Nordlie vil gjøre store forandringene før helgens kamp. Gitt at Wigum og Shindika blir klare til kamp tror vi trenerteamet kun gjør én endring på laget. Andreas Moen var både uheldig og ukonsentrert ved et par anledninger i sist kamp, og burde scoret ett eller to mål mot Hødd. Han har heller ikke fått den beste sesongforberedelsen på grunn av skade. Vi tror KIL-trenerne velger å gi Magnus Solum tillit fra start.

Dermed er dette fotsoldatene som skal forsvaret Kongsvingers nest eldste festning:

Deinoff- Hæstad, Førsund, Wigum, Fazlagic –Joseph, Tiller Larsen, Aas - Tuelo Johanessen, Solum, Myklebust

Glasskula ser nok en trepoenger til KIL og et lite målkalas, selv om Deinoff denne gangen må hente én ball ut av eget mål. Vi tror KIL kontrollerer inn 3-1, der målene scores av Tuelo Johansen, Solum og Tiller Larsen.
Del på facebook
Kommentarer


bra skrevet. vi har trua!
Av anders på 14.04.2012 - 00:23:24

God tekst! Heia KIL!
Av Aldente på 13.04.2012 - 21:45:18

Levende og bra skrevet. Og mange pluss for 1 g!!!
Av ivo på 13.04.2012 - 19:16:03

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud