Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Nå begynner det å ligne et opprykkslag!
I dag gjestet Lørenskog Kongsvinger hallen. Vinger svarte de med god gammal juling!

I dag klokka 17:00 startet kampen mellom Kongsvinger og Lørenskog. Dette var på forhånd spådd til en meget lett KIL seier. Samtidig hadde vi en jubilant i hallen i dag. Tom Nordlie er 50 år og vi gratulerer nok en gang!

Så startet kampen litt på overtid men, men. Kongsvinger startet og presse godt fra starten av, men sleit med den siste bevegelsen foran målet. Lørenskog var ikke helt anonyme de heller og fikk faktisk til noen farlige og noen småfarlige sjanser. De gikk nesten en halvtime før Kongsvinger fikk tatt ledelsen. Dette var ved unggutten Magnus Solum som sendte i vei et knallhardt skudd i nærmeste hjørne. Utagbart for Lørenskog sin keeper som ligger ute i full strekk. Dette var vel det eneste og snakke om etter en kjedelig og smådårlig første omgang.

Andre omgang startet bedre enn første. Det var Kongsvinger som var det beste laget. Så etter rundt 61 minutter får ny signeringen før denne sesongen Petter Tiller Larsen ballen på rundt 16 meter. Han fyrer hard av i nærmeste hjørne. Denne er utagbar for keeper og suser inn til 2-0 fr KIL!

Nå spilte KIL bra altså! Det var vel det eneste laget på banen og etter ca. 75 minutters spill fyres det av en kanon fra 25 meter! Den er det Olav Tuelo Johannessen som står for, og det er 3-0 til Vinger! Så nærmet kampen seg slutten og Lørenskog var slitne og ville vel mest gå i dusjen litt før. Det utnytter Morten Hæstad som har kjempet godt denne kampen, og kjemper seg igjennom et nedbrutt Lørenskog forsvar. 4-0! For en prestasjon og scoring! Bare noen få minutter senere får Aleksander Melgalvis en nettkjenning også før dommer Tom Harald Hagen blåser av kampen. Meget bra i andre omgang, men første omgang var vel ikke noe å skryte av.

KIL – Lørenskog 5-0 (1-0)