Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Innkalling til årsmøte i KIL Supporterklubb 2011
Møtet holdes i Kongsvingerhallen, fredag 2. mars kl 19.00. Rett etter at kampen mellom KIL og Lørenskog er ferdig.

Vi legger møtet til "klasserommet" rett ved siden av kiosken i Kongsvingerhallen. Møtet starter rett etter at oppgjøret mellom KIL og Lørenskog er ferdig, så vi håper mange supportere benytter muligheten til også å delta på årets årsmøte.

Medlemmer som ønsker fremme forslag til behandling på klubbens årsmøte, må oversende dette til klubbens e-mail innen onsdag 22. februar:

supporter@kilsk.com

Sakliste, årsmelding og regnskap vil være tilgjengelig på denne siden i løpet av fredag 24. februar.

VELKOMMEN :-)



Del på facebook
Kommentarer


Supporterklubben trenger flere engasjerte folk! Da det nærmer seg årsmøte i KIL Supporterklubb føler vi det nå er en passende anledning å etterlyse flere engasjerte personer som kunne tenke seg å bidra i Supporterklubben. Ting tar tid, og vi skulle gjerne hatt med oss flere som kunne tenkt seg å bidra fast basis for å ta supporterklubben videre til nye høyder. Vi er ikke ute etter hjelp til noe konkret, det viktigste er at du har mulighet til å avsette litt tid når behov oppstår. Typisk arbeid vil være deltakelse i å lage TIFO, diverse bistand før og under hjemmekamper, dugnadsarbeid for både oss selv og KIL, og annet forefallende arbeid som dukker opp. Det er gode muligheter for plass i styret for de som ønsker å hjelpe til, men vi trenger bistand fra mange flere enn bare de personene som sitter i styret. Kunne DU tenkt deg å bidra, send oss en melding på e-post: supporter@kilsk.com Legg ved navn, alder og mobilnummer i e-posten, så tar vi kontakt. Stikk også gjerne innom årsmøtet fredag 2. mars kl 19.00 i Kongsvingerhallen. Møtet starter rett etter at treningskampen mellom KIL og Lørenskog er avsluttet. Møtet holdes i ”klasserommet” rett ved siden av kiosken i Kongsvingerhallen. Mvh KIL Supporterklubb
Av Raggen på 20.02.2012 - 14:30:40

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud