Neste busstur
Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Kan bli minneverdig!
Etter noen meget sterke perioder kan Kongsvinger gjøre det meget bra i kommende sesong. Både trener og supportere satt pris på kveldens prestasjon og seier.

Også denne fredagen samlet det seg KIL supportere i Storhallen for å se på kampen mellom Kongsvinger og Stabæk. Det var hele 503 trofaste som hadde tatt turen dit. De fleste tenkte vel a dette ville bli en kamp som Stabæk skulle styre og vinne lett, men slik ble det nå altså ikke!

Selv om Stabæk og Jørgen Hammer tok ledelsen etter bare tre små minutter fortsatte KIL og kjempe. Men Stabæk kom med farlige kontringer og raskt spill for det meste. KIL måtte ta seg litt mer sammen og begynne å trille ballen innad i laget. Men når første omgang går mot slutten fører Magnus Solum ballen fremover. Han sentrer den så videre til Olav Tuelo Johannessen. Sistnevnte spiller skyter hardt mot mål, men skuddet blokkeres av Stabæk sin keeper. Ballen havner så ute os debutant Petter Tiller Larsen. Han skyter via en Stabæk spiller og så videre inn i målet!

Nå var KIL det beste laget og de trykket på for ledelse, men Magnus Solum sin retur klarer ikke nykommer Magnus Myklebust og utnytte, men de blir en corner. KIL presser veldig hardt og styrer kampen 100 % nå! Men det går ca. midt ute i andre omgang før vi får se en perle av Magnus Myklebust! Han mottar ballen ute på kanten og tar den med seg inn. Avslutningen sitter limt oppe i motsatt kryss! Herlig scoring av KIL sin nye sunnmøring!

Den neste scoringen står Magnus Solum for. Det er Christian Aas som slår en lang og presis ball som Magnus Solum dunker nede ved stolperoten! Endelig fikk unggutten lønn for sitt gode arbeid denne kampen! Men på slutten av kampen begynner det og daffe litt for KIL og nivået synker. Stabæk kommer seg mer inn i kampen, og det siste som skjer er at Stabæk putter inn 3-2.

Har du noe du vil si vedrørende denne kampen?