Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger n - n
13.07.2020, 18:00
Folkets spiller - Ryen skal med videre!
Selvfølgelig skal Kai Olav være med oss videre på banen. Bli med og bidra til at gromgutten får kontrakt med KIL for 2012.

Nå som gutten endelig er skadefri må vi jo bare bidra til at han får være med den kommende sesongen. Gi det du klarer, og gjerne litt til :-)

Under følger info om aksjonen fra KIL:

I 2009 skaffet KILs supportere og sponsorer penger slik at man kunne hente og lønne Yngvar Håkonsen ut sesongen. Som alle vet endte det med et opprykk som Yngvar var høyst delaktig i

Kan vi få det til igjen?

Kai Olav Ryen har vært skadet siden april for to år siden, og det har vært usikkert om han har kunnet komme tilbake som toppspiller. Tester og trening etter nyttår gjør at KIL ønsker å gi ham sjansen til et comeback, men vi må hjelpe hverandre med å få det til!

- Vi har i hele høst og vinter jobbet med å komponere en tropp som kan kjempe i topppen av Adeccoligaen og vi har ønsket å holde en plass åpen for Kai Olav hvis han kom tilbake. Utfordringen er ikke om vi og Kai Olav vil, men om vi har penger nok, sier Asger Jensby i KIL-styret.

Kloke av skade vil ikke KIL spille hasard med økonomien:

- For å komme i mål både sportslig og økonomisk ønsker vi å la Kai Olav bli folkets spiller for 2012. Vi har gode samarbeidspartnere i investorgruppa Kongsvinger Fotball Invest, men de ønsker selvfølgelig først å fremst å investere i unge spillere. Nå ber vi derfor alle andre om hjelp. Med den positiviteten vi har sett i det siste har jeg stor tro på at det skal gå, avslutter Jensby.

Vi håper å få støtte både fra private og bedrifter.

For å støtte aksjonen kan du betale inn et beløp på konto 1822.23.50782 i Sparebanken Hedmark. Det er fint om du merker innbetalingen med navn og telefonnummer slik at vi kan få sendt en takk i etterkant

Vi på kil.no vil oppsummere en gang i uken hvor mye penger som er kommet inn på kontoen og håper selvfølgelig på å få dette i boks!

1822.23.50782Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud