Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
KIL SKs Julekalender – luke 19
Klikk deg inn for å se dagens spørsmål!

NB! Du bør ta deg tid til å logge inn for å besvare julekalenderen på julaften, da vil premien bli spritet opp en anelse :-)

KIL Supporterklubb ønsker å bidrar til at ventetiden til nissen sitter fast i pipa blir så kort som mulig, dermed kjører vi en aldri såliten julekalender-quizz i dagene frem til julaften.

Dagens oppgave: Hvem var siste band på scenen på lørdag under Haraballfestivalen som KIL Supporterklubb arrangerte i 2009? :-)Send din besvarelse, innen midnatt, til:

ramstad.thomas@gmail.com

I tillegg til besvarelsen må e-posten inneholde ditt navn,gateadresse og postnummer.


Vinner av denne oppgaven offentliggjøres i morgendagens luke.

Dagens premie: 1 stk sort KIL lue, ny modell som vi har fått av KIL Fotball, samt en KIL-nøkkel du kan bruke til hva du måtte ønske selv, files feks. hos Jernia. Takk til KIL Fotball for premie-bidraget :-)

Løsning og vinner på gårsdagens oppgave: Gårsdagens svar, grevlingen heter Oscar H Jönsson. For å få rett holdt det med fornavn. Tormod Borg ble trukket ut som vinner, premien kommer i posten, vi gratulerer :-)

PS! Det hadde vært flott om noen ønsket å donere premier til konkurransen vår, ta i så fall kontakt med meg på samme e-post som besvarelsene skal sendes til.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud