Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
KIL SKs Julekalender – luke 15
Klikk deg inn for å se dagens spørsmål!

NB! Du bør ta deg tid til å logge inn for å besvare julekalenderen på julaften, da vil premien bli spritet opp en anelse :-)

KIL Supporterklubb ønsker å bidrar til at ventetiden til nissen sitter fast i pipa blir så kort som mulig, dermed kjører vi en aldri så liten julekalender-quizz i dagene frem til julaften.

Dagens oppgave: I 1993 tok KIL Europa med storm i Uefa-cupen, i løpet av 4 kamper scoret laget 8 mål, hvem stod for disse målene?

Send din besvarelse, innen midnatt, til:

ramstad.thomas@gmail.com

I tillegg til besvarelsen må e-posten inneholde ditt navn,gateadresse og postnummer.


Vinner av denne oppgaven offentliggjøres i morgendagens luke.

Dagens premie: 1 stk KIL-kopp samt en eske med snadder donert av Maarud, tusen takk for bidraget :-)

Løsning og vinner på gårsdagens oppgave: Forholdsvis enkel oppgave som mange klarte, men en del hadde nok lest oppgaven litt feil, og oppgav bare navnet på Olav Nysæter som satte inn det første målet. Vi var også ute etter navnet på han som satte inn 2-0 målet i kampen mot Lillestrøm, Erik Nystuen. Thomas Holmøy hadde alt rett og ble trukket ut som vinner, premien kommer i posten, vi gratulerer :-)

PS! Det hadde vært flott om noen ønsket å donere premier til konkurransen vår, ta i så fall kontakt med meg på samme e-post som besvarelsene skal sendes til.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud