Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
KIL SKs Julekalender – luke 3
Klikk deg inn for å se dagens spørsmål!

KIL Supporterklubb ønsker å bidrar til at ventetiden til nissen sitter fast i pipa blir så kort som mulig, dermed kjører vi en aldri såliten julekalender-quizz i dagene frem til julaften.

Dagens oppgave: Vegard Skogheim er noe så sjeldent som en hedersmann fra Hamar. Nå er han hovedtrener for et ubetydelig lag lokalisert på flatbygda, og drømmer nok titt og ofte tilbake til glansdagene i trenerkarrieren, som trener for Hedmarks Stolthet årene 2003 til og med 2006. I løpet av disse årene spilte KIL 116 seriekamper, dagens spørsmål er som følger, hvor mange seiere ble det på KIL i serien i løpet av denne 4-års perioden?

Send din besvarelse, innen midnatt, til:

ramstad.thomas@gmail.com

I tillegg til besvarelsen må e-posten inneholde ditt navn,gateadresse og postnummer.


Vinner av denne oppgaven offentliggjøres i morgendagens luke.

Dagens premie: 1 stk KIL/KIL SK lue

Løsning og vinner på gårsdagens oppgave: Det kom inn ca 25 besvarelser på gårsdagens oppgave, Antall medlemmer i KIL Supporterklubb i 2006 var 182 personer, det har heldigvis tatt seg opp stort de siste årene. Det var nok ikke så veldig enkelt å finne frem til svaret på gårdagesn oppgave. Mange hadde funnet frem til en diskusjon på forumet hvor det var nevnt at antallet lå mellom 180 og 190, og tippet deretter på et tall mellom dette. Helt nøyaktig tall kunne du finne ved å lete langt bak i nyhetsarkivet vårt. På årsmeldingen fra 2007 er det oppgitt hvor mange medlemmer vi hadde i 2007 (194 stk), samt info om at dette var 12 stk mer enn året før, dermed 182 medlemmer i 2006. Bare en person hadde kommet frem til helt korrekt antall medlemmer i 2006, Martin Skogrand, premien blir sendt i posten,vi gratulerer :-)

PS! Det hadde vært flott om noen ønsket å donere premier tilkonkurransen vår, ta i så fall kontakt med meg på samme e-post som besvarelseneskal sendes til.
Del på facebook
Kommentarer


Cat nip has extensive been imagined secure for humankind. It has been recommended by herbal healthcare specialists to cure anxiety, abdomen conditions, wind, and even smallpox! Its simply leaves have been chewed to reduce tooth pain and it has been intoxicated as a tea and as a coughing solution. <a href="http://www.teamjerseysfactory.com">sports jerseys wholesale</a> <a href="http://www.teamjerseysfactory.com">nfl jerseys wholesale</a> <a href="http://www.teamjerseysfactory.com">cheap football jerseys</a> <a href="http://www.canadagooesshop.com/Canada-Goose-Youth/cheap_3_1/">cheap Canada Goose Youth</a>
Av coffe på 06.12.2011 - 04:24:38

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud