Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula
KIL - Løv/Ham


Optimismen rundt KIL og Kongsvinger er i ferd med å bre om seg etter noen meget gode resultater de siste ukene. Flere og flere spillere ser ut til å ha funnet seg til rette, og er i ferd med å levere varene. Ja, optimismen er blitt så stor at glomdalen.no har funnet plass til et nettmøte med trener Thomas Berntsen.

Søndag er det Bergen-laget Løv-Ham som skal hamle opp mot de røde og hvite på Gjemselund.

Løv-Ham var av de fleste spådd nedenom og hjem, men overrasket i fjor ved å berge plassen helt på tampen av sesongen.

Det er ikke så mye å si om Løv-Ham. Laget ble startet av en kompisgjeng for mange år siden, på lik linje som Svett Ballklubb og Hola Hoops, og har gjennom årene spilt seg opp til den nest øverste ligaen.

Det fineste vi kan si om Løv-Ham er at de spiller i grønne og hvite hoops, så å si helt like de Celtic spiller med. Det styggeste vi kan si om Løv-Ham er at de spiller i samme farge som HamSkam. Men der stanser også likhetene med gutta fra flatbygdene rundt Mjøsa. Etter utallelige google-søk har vi ikke klart å finne flere likheter. Men Løv-Ham har aldri hatt tradisjon for å avle spillere som synes doping er kult, forgude spillere som er dømt for drapstrusler mot x-kona, eller å akseptere at østerrikske lagkamerater slenger rasistiske kommentarer til medspillere, slik et visst annet Adeccolag i grønt og hvit har god tradisjon for.

Løv-Ham kommer til Gjemselund med svake 0-0 hjemme mot Skeid i sist seriekamp, og ligger på 12 plass med 10 poeng etter 11 serierunder. Laget lever i skyggen av bergensernes stolthet, Brann. Det ser vi også av laget. En rekke spillere, deriblant Arve Walde og Erlend Storesund har fartstid i Brann. Ellers er det verdt å merke seg spilleren Ørjan Låstad som mange har store forventinger til.

Løv-Hams trener,Trond Amundsen fersk bergenser. Det er unødvendig å nevne at han kommer fra stillingen som spillerutvikler i KIL. Glasskula er enig i Amundsens uttalelser til TV2 sportskanalen Adecco-magasin om at KIL har hentet inn flere gode spillere og at laget kommer til å bli bra etter hvert som spillerne får mer tid sammen.

De siste ukene har vi sett hva vi kan vente oss. Vi nevner kampen mot Molde, Bryne og en sterk borteseier mot Raufoss som bevis på at gode ting er i ferd med å skje.

Et lite skår i gleden foran helgens kamp er at Sylling Olsen er skadet, men flere andre spillere har vist at de kan gå rett inn på laget.

Glasskula tror Thomas Berntsen plukker ut følgende 11 spillere.
Månsson – Kamark, Ryen, Guiomar, Kris – Berg Hansen, Førsund, Stormoen – Sylling Olsen, Samuelsson, Torp.

Glasskula tror ikke bare på seier. Den forventer tre poeng etter de siste ukenes spill, og ser at KIL går av med 3-1 seier i kampen, etter to mål av Samuelsson og et av Guiomar.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud