Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
DRAKTAUKSJONEN 2011
Etter at draktauksjonen i fjor ble utført av KIL via QXL så er nå Supporterklubben tilbake som ansvarlig for auksjonen av årets drakter. Pengene vi får inn går til KIL. Siste frist for å gi bud: Torsdag 8. desember kl 20.00!

Også i år har med de hvite bortetrøyene som er brukt i sesongen. Trøyene er signert av spilleren som har brukt trøya. I tillegg har vi også med en genser brukt av Tom Nordlie i 2009.

NB! Åpningsbud for alle trøyer starter på 300 kr

Beskrivelse/regler for auksjonen:


Bud skal helst sendes inn på e-post til adresse:

supporter@kilsk.com

Alternativt sendes inn på sms på nr:93 22 70 67 (Vidar Strandseter)

I e-posten, eller på sms, oppgi følgende:

Navn:
Adresse:
E-mail-adresse:
Mobilnummer:
Spillertrøyen du vil by på:
Hjemme/bortedrakt:
Ditt bud:


Enkelte ganger kan det nok ta litt tid mellom hver gang vi får sjekket e-posten disse dagene. Har 2 personer (eller flere) lagt inn likt bud på samme trøye, så vil først mottatte e-mail gå før den/de andre. Det vil i så fall bli gitt beskjed til de andre slik at de kan komme med høyere bud.

Bud kan legges inn/økes i et intervall av minimum 50 kr. Hvis du ønsker å by på en av trøyene må du altså by minimum 50 kr mer enn stående bud. Du kan selvfølgelig gjerne øke budet med mer enn 50 kr, men da må det økes med kr 50, 100, 150, 200 osv. Og som nevnt, åpningsbud skal minimum være på 300 kroner!

Siste frist for innsendelse av bud: Torsdag 8. desember kl. 20.00.

Viser det seg at det er hard kamp om enkelte av trøyene rett rundt fristen, så tar vi en ringerunde, frem og tilbake mellom de som fortsatt henger med i kampen. Det er altså ikke slik at det nødvendigvis vil lønne seg og ”luske rundt i kullissene” for og slå til rett før fristens utløp. I så fall vil den som hadde høyeste bud få mulighet til å øke.

Så da har vi det kanskje gående utover kvelden den 8. desember. La oss håpe på det :-)

Vinnere av konkurransene på de forskjellige trøyene får ”gevinsten” tilsendt i posten. Eventuelt kan den hentes og betales på Gjemselund. Vi håper på raskt oppgjør når fristen har gått ut, så kan trøyene bli levert før julaften. Dette egner seg vel også bra som julegave vil jeg tro :-)

Følgende trøyer kan du by på i vår juleauksjon, bak spillerens navn vil du til enhver tid se hva høyeste bud ligger på, samt hvem som har budet. Ønsker du som budgiver å være anonym, gi oss beskjed om dette når du legger inn bud.Tom Nordlies genser fra 2009:


Vi oppfordrer både privatpersoner og bedrifter til kaste seg med i ”kampen”. Trøyene egner seg godt, både som bekledning på Gjemselund eller opphengt på en vegg i en av byens forretningslokaler.

Send bud helst på e-post til:

supporter@kilsk.com

Alternativt på sms til:

93 22 70 67 (Vidar Strandseter)

LYKKE TIL :-)Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud