Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Randaberg-Kongsvinger
Da var nok en sesong i Adeccoligaen på hell. Søndag møter KIL allerede nedrykksklare Randaberg til sesongens siste kamp.


Randaberg har vært klare for nedrykk lenge. Det ble et kort bekjentskap med Rogalandslaget som rykket opp foran denne sesongen. Laget står med stusslige fire seire og fem uavgjorte i årets serie, og er det laget som har sluppet inn desidert flest mål. 83 baller har tidligere KIL-keeper Olav Dalen og hans vikar (fire kamper) plukket ut av eget mål.

Dalen spiller for øvrig sin siste kamp for rogalendingene. Neste år skal han vokte buret for en annen nedrykkskollega – Nybergsund.

Randaberg har 17 poeng og spiller søndagens kamp om æren av ikke å bli sist i Adeccoligaen, nederst ligger LøvHam med 16 poeng. KIL på sin side har ikke stort mer å spille for enn tabellplasseringen. KIL kan, avhengig av resultatet bli et sted mellom nr 6-9 på tabellen. I den forbindelse nevner vi at styret i KIL har budsjettert med 8. plass på tabellen. Altså én plass lavere enn vi ligger i dag.

Som alle kjenner til topper vi Nordlie-tabellen. Tabellen viser at KIL har tatt flest poeng av samtlige lag etter at Nordlie gjorde comeback på Gjemselund. Den tabellen vinner vi uavhengig av hvordan det går i de andre kampene. Men vi tror KIL er motiverte til å vinne årets siste kamp og dermed målet om null tap under Nordlie.

Vi tror kampen mot Randaberg blir en typisk avslutningskamp for to lag som ikke spiller for annet enn æren; lite fartsfylt og kjedelig. Det vi derimot er sikre på er at kampen kan bli et stort gjesp dersom KIL ikke tidlig smeller inn et par goaler og dermed øyner muligheten for et skikkelig haraball av en avslutningskamp.

KIL reiser til Stavanger med tilnærmet fullt mannskap. Ørjan Berg-Hansen og Kai Olav Ryen er som kjent ute for resten av sesongen. Flere av gutta vi kan se i aksjon på søndag spiller muligens sin siste kamp i KIL-trøye. Det blir nok en gang en spennende vinter, hvem ønsker klubben med videre, og hvem av disse ønsker også selv å være med videre? Den som lever får se..

En ting som er helt sikkert er at Martin Linnes spiller sin siste kamp i KIL-trøya, for denne gang. Vi ønsker lykke til med oppholdet i landets kommende seriemester i Tippeligaen, Du skal vite at du er hjertelig velkomme tilbake!

Vi tror KIL-gutta er langt mer motiverte enn Randaberg og at KIL avslutter serien med stil. Vi tipper 4-1 seier til KIL, der Linnes, Solum (2) og Holmen står for scoringsballet.

Vi tror KIL starter med følgende spillere:

Deinoff, Hæstad, Førsund, Wigum, Fazlagic, Krogh Gerson, Shindika, Linnes, Holmen, Solum, Güven
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud