Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Sandefjord
KIL sikret fortsatt Adeccoliga-spill i søndagens serierunde. Vinner KIL hengekampen mot Sandefjord onsdag kan laget klatre verdifulle plasser på tabellen. Men med seier betyr det også at HamKam er et langt skritt nærmere Tippeligaen.


KIL kjempet seg til seier 2-0 borte mot Hødd søndag. Det var en kamp hvor Hødd hadde banespillet, mens de røde og hvite sto for de største sjansene. Gledelig var det å se et KIL-lag som kjempet seg til en viktig borteseier og dermed ny kontrakt i Adeccoligaen.

Onsdag er det igjen tid for kamp. Denne gangen er det Sandefjord som kommer på besøk for å avslutte hengekampen fra den 27. serieomgangen. Vi regner med at KIL-gutta fortsatt kjenner Hødd-kampen i beina og at den lange turen hjem fra Vestlandet også merkes på kroppen.

Kampen på onsdag er superviktig for vestfoldingene, som søndag kun spilte 1-1 hjemme mot Sandnes Ulf. Sandefjord er avhengig av 3 poeng mot KIL for å holde tritt med Ham-Kam om den siste opprykksplassen til Tippeligaen. KIL har kun plasseringene og hjemmestatistikken å spille for.

Vi tror det er et kampsugent Sandefjord-lag som kommer til Gjemselund, og som ikke bare vet at Tippeligaen 20012 står for spill, men som også vil revansjere tapet for KIL i hvalfangerbyen tidligere i sesongen.

Som seg hør og bør er høstsesongen ikke bare preget av opprykks- og nedrykksstrid, men også av skader og karantener. Det er i skrivende stund usikkert om Ørjan Berg Hansen er tilbake etter skade og dermed klar for kamp mot gamle lagkompiser. Det som derimot er sikkert er at Arnar Førsund har sonet ferdig sin karantene (3 gule kort).

Vi tror KIL får en tøffkamp mot et formsterkt Sandefjord-lag som desperat er avhengig av tre poeng. Men når det er sagt så har KIL under Nordlie til gode å tape, og laget har også vist at de kan hamle opp med de beste lagene.

Vi tror på en jevn og fartsfylt kamp som ender med uavgjort 1-1 der Espen Nystuen scorer for gjestene, mens Güven utligner for KIL. Dermed har KIL hjulpet erkerivalen HamKam på vei mot nytt inntog i Tippeligaen.

Vi tror Nordlie starter med følgende lag:

Deinoff, Hæstad, Henry, Førsund, Fazlagic, Linnes, Krogh, Dosso, Holmen, Solum, Güven
Del på facebook
Kommentarer


Utfordringen er at Førsund og Wigum er altfor like spillertyper. Dessverre
Av Neil Lennon på 18.10.2011 - 09:23:02

Det får du nesten ringe Nordlie og spørre om. Som du ser så skriver vi hva vi TROR Nordlie starter med av spillere på onsdag. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med hva skribenten eller eller andre i supporterklubben mener han BURDE startet med. Men men... for mange av oss er Nordlie det samme som Gud er for en del andre..
Av Raggen på 17.10.2011 - 23:32:23

Hvordan mener du en av banens beste skal benkes når kontrkten er sikret? Bør det ikke satses ungt inn mot neste sesong? Snakker selvsagt om Wigum!
Av gunnar på 17.10.2011 - 23:23:43

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud