Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: KIL-Hønefoss
En hektisk periode avsluttes med kamp mellom formlaget KIL og tabelltopp Hønefoss.


Mirakler fant sted sist Tom Nordlie trente KIL, og underverker ser det ut til å bli denne gangen også. Under Toms ledelse har de røde og hvite tatt ni poeng av like mange mulige. Det har vært lag mot lag vi i utgangspunktet trodde det skulle bli vanskelig å møte. Først var det kampen mot Asker der tre av våre faste spillere var satt ut av spill, så det vanskelige borteoppgjøret på Briskeby, for så å avslutte en hektisk periode mot opprykkskandidaten Sandnes Ulf.

Alle tre kampene ble sliteseire, og for første gang på mange år kan KIL gå inn i neste kamp vel vitende om at laget ikke har sluppet inn baklengsmål i tre kamper på rad. Søndag kl 1950 vet vi om det ble fire kamper uten mål mot eller om vi stopper på tre.

Det bør være hevet over en hver tvil at KIL-gutta har fått selvtilliten tilbake etter de to siste ukene, og de som var skeptiske til Tom Nordlies comeback har gått under jorden. Gledelig er det også at KIL med åtte poengs margin til nedrykk kan senke skuldrene og se oppover på tabellen. Selv om plassen ikke er sikret enda, mener vi at styret i KIL kan begynne å forberede neste sesong på at KIL fortsatt spiller i Adeccoligaen.

Men; jo flere kamper KIL vinner jo nærmere et tap kommer vi. Tom Nordlie har åpenbart vært redd for at KIL etter de to første seierne skulle få primadonna-tendenser. Derfor tok han også en alvorsprat med spillerne etter HamKam-kampen. Vi håper spillerne holder beina på jorda i kampen mot Hønefoss.

Mange ble overrasket over at Nordlie vraket stortalentet Holmen Johansen som sisteskanse, særlig etter at unggutten valgte å skrive langtidskontrakt med KIL. Men Kim Deinoff har vist i de tre siste kampene at han er en keeper å regne med, og at det ikke var aldersansinnitet som avgjøre keepervalget.

Vi tror KIL får en tøff kamp mot Hønefoss på Gjemselund søndag. Hønefoss er det laget som ut fra papiret og lønningsposen har den desidert beste stallen i Adeccoligaen. Laget fra Buskerud har flere gode spillere i startelleveren som kan skape hodebry for KILs defensive spillere. Vi nevner spesielt Remond Mendy som kom fra Sundet, og Rune Bolseth som for få år side var hyperaktuell for KIL.

Lagene som møtes til dyst på Gjemselund søndag har møtt hverandre en rekke ganger i seriesammenheng, og oppgjørene har vært jevne. Tre ganger har KIL stukket av med seieren, to ganger har vi delt poengene og to ganger har Hønefoss tatt med seg full pott hjem, ifølge fozzum.com.

Selv om KIL får en tøff kamp hjemme mot serielederen er det ikke noe som tilsier at laget ikke skal klare å bite fra seg. Hønefoss har i år, som resten av lagene i Adeccoligaen, vist at de varierer veldig i prestasjonene. Onsdag spilte laget 1-1 mot Bryne etter å ha redusert på overtid.

Vi tror KIL kjemper til seg ett poeng og er fornøyd med det. Kampen ender 1-1, der KILs mål scores av Magnus Solum.

Vi tror KIL stiller med følgende lag:

Deinoff, Linnes, Førsund, Shindika, Samir, Krogh, Dosso, Berg-Hansen, Holmen, Solum, Güven
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud