04.05.2024
- Takk kjære, kjære Tom Nordlie!
Atter en gang har Tom Nordlie gitt oss 3 poeng! Denne gangen over et av topplagene. Nemlig Sandnes Ulf!

KIL supporter Sivert Opsahl Gjermshus skriver følgende:

- Nå har vi faktisk begynt og klatre på tabellen! Vi har nå 3 strake under den rutinerte og velkjente treneren Tom Nordlie. Vi har nå nettopp vunnet 1-0 over Sandnes Ulf!

Før denne kampen var optimismen stor i byen ved Glomma. Ville Tom Nordlie vise for alvor at han skal redde KIL Toppfotball fra nedrykk til 2. Divisjon. Det kom ikke så veldig mange til Gjemselund denne onsdag kveld. De mest trofaste dukket opp på tribunene. Det var heller ikke mange bortefans til denne kampen. Det var en eneste mann som satt på bortetribuna og fulgte laget sitt. Han forventet vel nok en seier mot bunnsliterne. Men slik ble det ikke...

Kampen startet med sjanser begge veier, men KIL fikk et lite grep om kampen allerede da. Sandnes klarte aldri og få hull på forsvaret til KIL. Det kom noen små sjanser begge veier. Men det står 0-0 til pause.

2. omgang starter slik som 1. sjanser begge veier. KIL for også en kjempesjanse da Martin Linnes legger inn. Kim Holmen header mot et åpent mål, men headingen går i tvelliger og ut.

Så er det Kim Holmen sin tur til å legge ballen inn i feltet. Der står den stor staute Lars Christian Korogh Gerson og tar en slags blanding mellom volley og brasse og setter ballen i MÅL! 1-0!

Så ebber kampen ut litt ,men blir mer og mer spennende ut mo slutten. De siste 10 minuttene er så spennende at jeg ikke orket å se mer. Men det holdt akuratt til en veldig viktig seier!