Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: KIL - Sandnes ULF
Tidsklemma gjør sitt til at kula før denne runden blir kraftig redusert, men fortvil ikke, noe kommer det også til denne runden.

Det er på tide å få unnagjort den utsatte kampen mot Sandnes Ulf. Den skulle vært spilt for noen uker siden, men ble utsatt pga at vi hadde Henry og Krogh Gerson ute i den store verden på landslagsoppdrag. Det kan nevnes at vår kommende hjemmekamp mot Sandefjord 9. oktober også trolig blir utsatt av samme årsak.

Som kjent så har gutta på KIL fått fart på sakene etter at våres alle kjære Tom Nordlie <3 kom tilbake til oss. Måtte det enda være mulig å få han med videre også etter høstens kamper. Vi har 2 seiere på rad i serien, noe vi bare har klart 2 ganger i løpet av de 2 drøye årene siden sist Tom var i KIL. Kan vi håpe på den 3. strake nå på onsdag?

Om Sandnes Ulf har vi ikke stort å si, penger og flaks gjør susen, laget som egentlig skulle ha spilt i 2. divisjon denne sesongen (ble reddet av degraderingen av Follo) er nå plutselig med i kampen om opprykk til TL. Takket være 2 strake tap mot HamKam (er det mulig?) og Hønefoss har de sikkert blod på tann før onsdagens oppgjør i flomlyset på Gjemselund. Ellers kan vi glede oss til nok en gang å få se Frejd på lunden, så sant han da ikke har dratt på seg en strekk eller to.

Laget tipper vi blir som mot HamKam, litt usikkert rundt skadene til Hæstad og Aas. Hvis ikke disse kan spille så har vi uansett nok bra folk med sprut i beina som kan steppe inn.

Resultatet blir slik ca 18-0 til KIL, og målene scores av:

Güven 3
Holmen 3
Solum 2
Krogh Gerson 2
Deinoff 2
Førsund 1
Dosso 1
Berg Hansen 1
Henry 1
Wigum 1
Korbøl 1

Det blir altså målrekord på onsdagskvelden i flomlyset på Gjemselund, en historisk aften, så dra med deg alle du kjenner på kamp. Det er plass til over 5000 tilskuere på Gjemselund!

FORZA VINGER!Del på facebook
Kommentarer


Beskjedent resultattips, vil tru Deinoff scorer mist 3
Av atomvinter på 19.09.2011 - 22:22:34

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud