Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Raufoss - KIL 2-4 (0-3)
En bra kamp av KIL.

751 tilskuere hadde kommet til stadion på Raufoss på denne solfyllte søndag. Begge lagene med 11 poeng, bare forskjellig målforskjell. Dette var Raufoss' store sjanse til å ta igjen KIL, men heldigvis klarte de ikke det.

KIL var de som startet friskest. Bare etter noen få minutter spilt får John Pelu ballen servert på åpent mål, men er uheldig og skyter uttafor. Veldig nært.

Men Kongsvinger fortsetter godspillet, og etter bare 10 minutter spilt klinker Pelu ballen inn i nettet, og nå står det 0-1 til KIL!

Raufoss slipper ikke mye til foran boksen til KIL, og KIL viser at de har full kontroll over kampen. 31 minutter spilt slår John Pelu tunnel på keeperen, og scorer sitt andre mål for dagen. 0-2 til KIL!

Og bare 5 minutter senere får Carl Erik Torp ballen etter en passning fra Pelu. Torp skyter, og ballen går via keeper og i mål. Stillingen er nå 0-3!

Omgangen ender 0-3, og lagene går til pause. KIL med stor selvtillit etter den greie ledelsen.

Andre omgang starter, og Raufoss blir litt mer inn i kampen. Enten er det det, eller så er det det at ikke KIL skaper så mange sjanser som forrige omgang. Men uansett, det produseres ikke så mye sjanser, men KIL har kontroll.

Helt til det 71. minutt. Da header en Raufosspiller ballen inn i mål, og stillingen er 1-3. Dette gir Raufoss litt mer selvtillit og de fortsetter å presse på, for å få enda ett mål.

så, ca 10 minutter etter dette scorer Raufoss nok en gang! Nå er de bare ett mål unna utlikning.

Raufoss kjemper hardt, og prøver alt de har for å score. Nære er de og. Men så, etter 90 minutter, får scorer Peter Samuelsson, og punkterer kampen, heldigvis. 2-4.