Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Løv/Ham – KIL
KIL står overfor en stor prøve på søndag. Laget reiser til Bergen for å møte den kriserammede tabelljumboen som er livsavhengig av både mer poeng og enda flere penger.


Løvene fra Bergens bakgård står med fattige åtte poeng etter 15 kamper. Men med litt flaks kunne laget fort fått smaken på poeng da de gjestet Gjemselund tidligere i sommer. Selv om KIL vant komfortable 4-0, så skjøt løvene i treverket til KIL tidlig i første omgang, i tillegg til at de hadde et par andre store muligheter både på resultatet 0-0 og 1-0 i KIL.

Løvene tok i sist serierunde tre etterlengtede poeng da de slo Randaberg 4-3 på Varden Amfi i Bergen. Laget står med to hjemmeseire, en uavgjort og fem tap på eget gress i år. Laget sliter med store problemer; spillerstallen er tynn, trenerskiftene har vært hyppige og klubben eier ikke nåla i veggen og er avhengig av penger inn for å unngå mer poengtrekk eller konkurs. Skal vi tro Bergens-avisene så er det siste høyst relevant. Ja, noen har ment at kampen mot KIL kan bli den siste til laget i år.

KIL står overfor en tøff oppgave når laget setter kursen mot Bergen. Christian Aas soner karantene for gule kort og selv om Henry er tilbake for fult, mangler ghaneseren viktig kamptrening etter at kampen mot Alta og B-lagets kamp mot HamKam-2 ble utsatt på grunn av de fryktelige terroraksjonene mot Norge fredag i forrige uke. I tillegg har Tuelo slitt med vondt ben i noen dager, men det antas at lynvingen er klar til kamp.

Løv-Hams spillere har definitivt ikke gitt opp. Seieren mot Randaberg og flere andre jevne kamper tyder på at spillerne er proffe nok til å legge utenomsportslige hendelser i klubben bak seg. Laget har spilt jevnt mot lag som Sandefjord (tap 2-1 borte), Hamkam (2-2 hjemme), Asker (0-1 hjemme) og Bodø-Glimt (tap 1-0 hjemme).

KIL på sin side har vært som en berg-og-dal-bane i år. Det har svingt veldig i prestasjonene. Det samme har resultatene. KIL har, særlig på hjemmebane, hatt en tendens til å sette på seg spanderbuksene i slutten av kampene. Borte mot Hønefoss sist viste vi det samme som mot Asker og Sandnes, at vi sliter med å holde på ledelsen. Når KIL nå møter laget som ligger desidert nederst på tabellen forventer alle at KIL skal vinne. Det er rimelig, men laget må passe på å ikke undervurdere motstanderen, og må spille sitt eget spill. Kampen i Bergen går på kunstgress noe som KIL er godt vant med.

Vi tror også KIL-gutta er sugne på å spille kamp etter ekstraordinært opphold, og at laget vil visse at de er bedre enn hva tabellsituasjonen tilsier. Vi er usikre på hvilke elleve spillere Brogeland starter med. Det vi derimot er mer sikre på er at KIL reiser hjem fra Bergen med full poengpott, selv om laget på fem forsøk kun har vunnet én kamp på Varden. To har for øvrig endt med uavgjort og to med KIL-tap. Vi tror KIL vinner 3-1 og tar viktige byks opp på tabellen og unna nedryksstriden.

KIL tror vi stiller med følgende lag i 4-4-2 formasjon:

Deinoff – Linnes, Førsund, Henry, Fazlagic– Güven, Berg Hansen, Dosso, Tuelo- Krogh, Holmen.

KILs tre goaler settes av Fazlagic, Krogh og Holmen.
Del på facebook
Kommentarer


Henry er fra Tanzania, det burde du vel kanskje vite..
Av HeiHei på 29.07.2011 - 13:55:47

nå er vel Henry fra Tanzania.. ?? ikke ghana.. :P veken tuelo eller henry trente i dag.. :/
Av bergerud på 29.07.2011 - 13:30:56

Ghaneser ?Henry er vel fra Tanzania.
Av Jaggu Dæven på 29.07.2011 - 10:29:46

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud