Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Skaff deg årets billigste sesongkort på Gjemselund
Som kjent kommer supporterklubben til å flytte over til sittetribunen denne sesongen, men prisen på sesongkortene for våre medlemmer blir den samme som i fjor:

Voksne: 1000 kr
Barn: 500 kr (under 16 år)

For å få tilgang på disse billettene er du altså nødt til å være medlem i supporterklubben, det koster bare 150 kr pr år (100 kr for barn). Da vil du også kunne benytte deg av våre tilbud på bussturer og supporterutstyr til rabatterte priser.

Det er altså snakk om sesongkort til lagets 15 seriekamper på hjemmebane denne sesongen, har du tenkt deg på en del kamper i år så er dette absolutt et tilbud du bør hive deg på.

Vi vil altså få et eget felt på sittetribunen som vil være reservert til de som ønsker å være med å bidra litt ekstra med å lage liv. Vi setter ingen krav til at du MÅ synge og skrike, men håper selvfølgelig at gutta på bana skal spille så vakkert at vi mister alle hemninger på tribunen :-)

Sesongkortet kan selvfølgelig også benyttes på ståtribunen, men vi håper at flest mulig blir med oss under tak på sittetribunen.

De som ikke vil benytte seg av tilbudet på sesongkort, kan på vanlig måte kjøpe billett på hver eneste seriekamp og få tilgang til supporterfeltet. I så fall er det bare å løse ut en vanlig billett til ståtribunen, denne holder også for å slippe inn til vårt felt på sittetribunen. Det vil med andre ord si at de som i enkeltkamper ønsker å være med på supporterfeltet slipper unna med 100 kr i inngangsbillett (50 for barn) mot normalt 120 kr på sittetribunen.

Vi kommer heller ikke til å sette noe krav om at du MÅ være medlem i supporterklubben for å komme inn på supporterfeltet, her er alle velkommen. Så får vi heller prøve å overbevise nølere til å melde seg inn når vi får dem i nærheten av oss :-)

For bestilling av sesongkort:

Send mail til: supporter@kilsk.com
…..oppgi navn, alder, adresse og mobilnummer.

Eller ring til Thomas Ramstad på mobilnummer: 92 42 80 60

…..her kan du også kontakte oss for innmelding i supporterklubben!


Håper på mange supportere og masse liv på vårt nye felt på sittetribunen :-)Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud