Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Kongsvinger-Ranheim
Nok en tøff hjemmekamp møter et høyst ustabilt KIL-lag. Nå står RBKs farmerlag, Ranheim for tur.


KIL imponerte ikke mot Sandnes sist helg. Det hele ble et stort gjesp som vi håper supportere og spillere fort glemmer. For KIL kan så mye bedre. Torsdagens cupkamp hjemme mot tippeligalaget Odd viste det. KIL holdt lenge tritt med Skienslaget.

Selv om Oddrane var det beste laget var KIL ti hakk bedre enn i sist seriekamp. Dog snakket Arnar Førsund på seg en utvisning. Den tidligere HamKam-spilleren fikk en takk for sist av Hamar-dommer og Norges mest arrogante mann, Svein Erik Edvardsen. Også kjent som en av eliteseriens dårligste dommere. Å inneha en slik tittel er en prestasjon i seg selv. For det er mange om beinet.

Utvisningen til Førsund betyr at midtstopperbautaen må stå over helgens TV-sendte kamp.

Søndagens motstander Ranheim er kjent for tre ting; Industribydelen i Trondheim med vondere lukt enn mosselukta, RBKs farmerklubb og laget som har Adeccoligaen, ja kanskje landets, dårligste fotballsang (sjekk den ut på youtube).

Pussig nok har Ranheim dobbelt så mange poeng som storebror RBK i år, selv om de spiller på hvert sitt serienivå. Ranheim sendte sjokkbølger gjennom fotball-Norge etter at laget rykket opp før fjorårets sesong. Ranheim kjempet ikke om å overleve, men om opprykk til Tippeligaen. I år fortsetter laget der de slapp, og ligger nå nest øverst på tabellen med 15 poeng og står uten tap i årets serie. Sist serierunde vant laget 1-0 hjemme mot Alta, og onsdag tapte de 5-4 for finmarkingene i cupen.

Laget fra barteland vil garantert forsøke å reise kjerringa etter cuptapet. Det forventer vi at KIL vil også gjøre. Ranheim har fått ladet opp til kampen én dag mer enn KIL.

Med Arnar Førsund ute mangler KIL en av sine beste spillere. Vi håper og tror at Henry Joseph er frisk igjen etter at han måtte forlate banen i kampen mot Sandnes. Unggutten Gøran Wigum fikk sin debut mot Odd. 20-åringen gjorde tingene sine godt og det er ingen grunn til at han ikke skal få starte.

Vi tror det blir en jevn kamp på Gjemselund, mellom to lag som kjenner midtukens cup i beina. Dette blir ingen propagandafotballkamp, men en krig mellom to lag som begge vil vinne. Ranheim har prestert i årets serie. KIL har vært like ustabile som gravide kvinner kan være.

Adem Güven måtte kaste inn håndkledet i cupkampen. Vi håper og tror at tyrkershoten er klar til kamp og at Brogeland/Eide stiller med følgende lag:

Deinoff- Linnes, Wigum, Shindika, Fazlagic- Tuelo, - Berg Hansen, Krogh, Aas- Güven, Holmen.

En jevn kamp blir også en målrik kamp som KIL vinner 3-2, og påfører trønderne deres første serietap. Målskårere for KIL; Güven, Aas og Tuelo
Del på facebook
Kommentarer


Ranheim har vel 13 og ikke 15 poeng.
Av ivo på 29.05.2011 - 08:40:55

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud